Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 64χρονη Αγία Βαρβάρα: Ανατριχιαστική μαρτυρία για τη δολοφονία
ΕΛΛΑΔΑ

64χρονη Αγία Βαρβάρα: Ανατριχιαστική μαρτυρία για τη δολοφονία

64χρονη Αγία Βαρβάρα: Μάρτυρες ανέφεραν πως ο πρώην σύζυγός της τη "σκότωνε στο ξύλο" όπου την 'έβρισκε.

Στην εκπομπή Tlive του τηλεοπτικού σταθμού Alpha μίλησαν δύο φίλες της 64χρονης η οποία δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα την Πέμπτη. Οι γυναίκες αποκάλυψαν ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος αναζητείται από χθες, τη χτυπούσε μετά τον χωρισμό τους και δεν της επέτρεπε να δει τα παιδιά τους, αφού οι κόρες τους έμεναν στο ίδιο οίκημα με εκείνον. “Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο” είπε με δάκρυα στα μάτια και φωνή που “έσπαγε” μια από τις γυναίκες που μίλησαν στην εκπομπή, που ήταν 30 χρόνια φίλη με το θύμα.

Η ίδια ανέφερε πως η Ελένη Α. είχε χωρίσει, γιατί ο άνδρας είχε εξωσυζυγική σχέση. “Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε (ο άνδρας της) άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε”, είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: “Ήρθε ένα βράδυ εδώ, μωλωπισμένη”. Το θύμα της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα είχε πάει σε ιατροδικαστή και πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα. Όπως είπε, η 64χρονη δεν πήγαινε στο σπίτι των παιδιών της, αλλά πήγαιναν οι κόρες της στο καθαριστήριο να τη δουν. “Δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε”, πρόσθεσε.

Μία άλλη γυναίκα, γειτόνισσα του θύματος στην Αγία Βαρβάρα, είπε επίσης στην ίδια εκπομπή ότι ο πρώην σύζυγος της 64χρονης, την κακοποιούσε και υπήρχαν εντάσεις. “Υπήρχε κακοποίηση. Όπου την έβρισκε, τη χτυπούσε. Πήγαιναν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα”, είπε η γυναίκα. “Μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να πάει στα παιδιά της” πρόσθεσε, λέγοντας πως το θύμα είχε χωρίσει πριν τρία χρόνια και είχε μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι, όπου χθες δέχτηκε τους πυροβολισμούς που της έκοψε το νήμα της ζωής. “Όταν την έβλεπε, την κοπάναγε” υποστήριξε η γυναίκα, σημειώνοντας πως υπήρχαν καβγάδες και για τα περιουσιακά, αφού είχαν δυο καθαριστήρια και το ένα δεν πήγαινε καλά.

64χρονη Αγία Βαρβάρα: Τρεις σφαίρες

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα δέχτηκε δύο σφαίρες στον λαιμό και μία στην κλείδα, από όπλο μικρού διαμετρήματος. Ο πρώτος άνθρωπος που αναζήτησαν οι Αρχές ήταν ο σύζυγος και πατέρας των δύο παιδιών της. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές για ένα καθαριστήριο χαλιών που είχαν, το οποίο πήγαινε για κλείσιμο.

Στην ίδια γειτονιά που σκότωσαν την 64χρονη είχε βρεθεί σε κάδο νεκρή η 6χρονη Στέλλα

Τραγική σύμπτωση, ωστόσο, είναι ότι στην ίδια γειτονιά είχε βρεθεί νεκρή σε κάδο η 6χρονη Στέλλα το 2017.  Τότε, ένας συνταξιούχος αστυνομικός είχε μεταβεί στο τμήμα της περιοχής δηλώνοντας ότι εξαφανίστηκε η κορούλα του, η οποία, είχε και κινητικά προβλήματα και φοβόταν ότι… είχε πέσει θύμα αρπαγής. Στην καταγγελία του, είχε αναφέρει ότι βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και πιθανόν ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα.

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη αφού εκτός από την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που είχε αναλάβει την υπόθεση, ανακοίνωση είχε βγάλει και το «Χαμόγελο του Παιδιού». Αμέσως μετά την δήλωση εξαφάνισης, η μητέρα του κοριτσιού η οποία νοσηλευόταν στο Τζάνειο μετά από χειρουργική επέμβαση και είχε πάρει εκτάκτως εξιτήριο ώστε να πάει στο σπίτι για να παρακολουθεί τις έρευνες.

Τα λεγόμενα ωστόσο του πατέρα φάνηκε να μην πείθουν τους αστυνομικούς οι οποίοι ύστερα από 12 ώρες ανάκρισης απέσπασαν την ομολογία του πως αυτός είχε σκοτώσει το παιδί του. Στην συνέχεια τους υπέδειξε τον κάδο όπου είχε ρίξει το άψυχο σώμα του το οποίο ήταν μέσα σε μία πλαστική σακούλα.

Ο ίδιος είχε αναφέρει στις αστυνομικές αρχές ότι έσφιξε χωρίς να το θέλει περισσότερο το κορίτσι στην αγκαλιά του, με αποτέλεσμα να το στραγγαλίσει. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο πατέρας είχε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε αντικαταθλιπτικά φάρμακα…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις