Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler σήμερα 3/6: Ο Στέφανος υποβάλλει την παραίτησή του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler σήμερα 3/6: Ο Στέφανος υποβάλλει την παραίτησή του

Αγγελική spoiler σήμερα 3/6: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Δεν έχει τελειωμό το κύμα των ανατροπών που έχει κατακλείσει τους ήρωες στην «Αγγελική» του Alpha. Απειλές, εξαφανίσεις και αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, φέρνουν την αγωνία σε πολύ υψηλά επίπεδα και οι σπασμωδικές κινήσεις έχουν πολύ σκληρό αντίτιμο.  Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Μιχάλης απείλησε τον Δημήτρη ότι θα τον σκοτώσει αν ξαναπειράξει την Αγγελική ενώ την ίδια στιγμή Αποστόλης και Ιωάννα είναι ξανά ζευγάρι.  Η Τζένη πιέζει τον Μιχάλη να μάθει την αλήθεια για την εξαφάνιση της Αγγελικής και εκείνος σπεύδει να ενημερώσει την Αγγελική. Ο Παύλος ανησυχεί για το ενδεχόμενο να μάθει η Τζένη τι έχει συμβεί στο παρελθόν με την Αγγελική και κάνει ό,τι μπορεί για να το αποτρέψει.

Ο Στέφανος βλέποντας τη δύσκολη κατάσταση της Αγγελικής προτείνει στη Δανάη να φύγουν μαζί από το κτήμα. Η αντίδρασή της τον αιφνιδιάζει. Η Κατερίνα εμφανίζεται απροειδοποίητα στους στάβλους και ο Δημήτρης εξοργίζεται μαζί της. Ο Νικόλας κατηγορεί την Αθηνά ότι έβαλε τον Δημήτρη να τον απειλήσει. Ο Παύλος εκμεταλλεύεται το γεγονός της εξαφάνισης των παιδιών και αναγκάζει τη Σοφία να του επιτρέψει μια πιο συχνή επικοινωνία μαζί τους. Η Αγγελική λέει στη Τζένη όλη την αλήθεια. Ο Στέφανος σκέφτεται να μιλήσει στη Δανάη για τη συγγένεια με τον Μιχάλη. Ο Νικόλας θέλει να επικοινωνήσει με την Μαργαρίτα και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη. Η Αθηνά προσπαθεί να μάθει αν ο βιολογικός πατέρας της Δανάης είναι γιος της.

Πέμπτη 03 Ιουνίου-Επεισόδιο 139

Η Αγγελική αποκαλύπτεται στην Τζένη και εκείνη της προσφέρει τη βοήθειά της ενώ ο Νικόλας πιέζει τον Μιχάλη για να εντοπίσει τη Μαργαρίτα. Ο Στέφανος λέει στη Δανάη ότι ο Μιχάλης είναι αδερφός του και η Δανάη παρά το σοκ το δέχεται πολύ θετικά καθώς ήδη θεωρεί το Μιχάλη οικογένεια αφού σε όλη της ζωή ήταν δίπλα της. Ο Αντώνης φτάνει στο κτήμα ανήσυχος για την Αγγελική και αυτό που της συνέβη, πράγμα που εξοργίζει τον Δημήτρη, ο οποίος ξεσπάει στην Κατερίνα και έρχονται σε ρήξη. Η Ιωάννα βρίσκεται με τον Αποστόλη στην Αθήνα όπου πετυχαίνουν τον Ανδρέα με μια άλλη γυναίκα. Ο Στέφανος δηλώνει στην Αθηνά την παραίτησή του από την επιχείρηση και ανακοινώνει στην Αγγελική ότι φεύγουν αλλά εκείνη δεν αντιδράει όπως περίμενε. Ο Μιχάλης βρίσκει την Κατερίνα  καταρρακωμένη από τον τσακωμό της με τον Δημήτρη και έρχονται απρόσμενα κοντά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις