Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler – τέλος: Η δικαίωση έρχεται – Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler – τέλος: Η δικαίωση έρχεται – Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Αγγελική spoiler - τέλος: Η πρόταση γάμου και όλα όσα θα δούμε στο φινάλε

Πρωτόγνωρες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην «Αγγελική» του Alpha. Όσο πλησιάζει το τέλος της σειράς τόσο περισσότερο μεγαλώνει και η αγωνία για το μέλλον των ηρώων, η οποία θα κορυφωθεί με τα όσα θα συμβούν στα τελευταία επεισόδια. Τελικά ο έρωτας γιατρεύσει τις πληγές; Η μητέρα – αρχηγός και οι τέσσερις καλά φυλαγμένοι από τα λάθη τους γιοι της. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Οι ήρωες της «Αγγελικής» της δραματικής σειράς του «Αlpha» έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα, με αποκαλύψεις που ανατρέπουν τις ζωές τους, με δύσκολες αποφάσεις Ευγενική, συνεπής, σωστή επαγγελματίας.

Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρει η οικογένεια Αργυρού για την Αγγελική, όταν την προσλαμβάνουν ως αποκλειστική νοσοκόμα της Αθηνάς Αργυρού. Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής όμως είναι άλλη, όπως άλλος είναι και ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο σπίτι των Αργυρών…

Αυτό είναι το τέλος της σειράς

Σύμφωνα με το sports365.g, ο σεναριογράφος Παναγιώτης Ιωσηφέλης έδωσε μεγάλο spoiler με το τέλος της αγαπημένης μας σειράς. Τελικά φαίνεται το κάρμα επιστρέφει και ο καθένας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις πράξεις του. Όσοι χαρακτήρες έχουν κακοποιηθεί στο τέλος θα δικαιωθούν. Ο Στέφανος θα κάνει πρόταση γάμου στην Αγγελική και εκείνη θα δεχτεί αφού είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Αν και η οικογένεια δεν την θέλει τελικά θα την αποδεχτεί αφού δεν θέλουν να κάνουν κακό στον Στέφανο.

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και η Δανάη που είναι επίσης κομμάτι τους. Η οικογένεια των Αργυρών μαθαίνει ότι η Δανάη είναι παιδί της Αγγελικής. Η Αγγελική θα ζήσει και θα δικαιωθεί στο τέλος της σειράς. Ο Δημήτρης θα τιμωρηθεί παραδειγματικά για όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει. Την Τζένη την περιμένει τιμωρία ανάλογη των πράξεων της αλλά και της συμπεριφοράς της. Ο Μιχάλης στο τέλος θα αποδεχθεί εν μέρει ότι είναι γιος του Αργυρού, αλλά είναι πολύ θυμωμένος και θα προσπαθήσει να εκδικηθεί ορισμένους από την οικογένεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις