Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 λέξεις σήμερα 2/6: Δυσάρεστα νέα για την Έλλη και το Φρίξο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις σήμερα 2/6: Δυσάρεστα νέα για την Έλλη και το Φρίξο

8 λέξεις σήμερα 2/6: Δυσάρεστα νέα για την Έλλη και το Φρίξο - Το οριστικό τέλος του Μιλτιάδη και της Κατερίνας

Στην κόψη του ξυραφιού είναι οι σχέσεις των ηρώων στις «8 λέξεις» με τις ανατροπές της ζωής τους να έχει δημιουργήσει πολλά αδιέξοδα μονοπάτια. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον περίγυρο της Έρσας και του Οδυσσέα να προσπαθεί να προσπαθεί να τους πείσει να βάλουν νερό στο κρασί τους ώστε να προστατέψουν και να μην διαλύσουν τον γάμο τους, αλλά η επιμονή και των δύο είναι έντονη και αμετάκλητη αφού δεν βλέπουν άλλη λύση πέρα από τον χωρισμό. Ο Άλκης, από την άλλη προθυμοποιείται να βγει από τη ζωή του Μιλτιάδη, προκειμένου να τα ξαναβρεί με την Κατερίνα, αλλά εκείνος αρνείται. Ο Αιμίλιος επιστρέφει στο κανάλι, αλλά βλέπει πως είναι δύσκολο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη κα τον σεβασμό των συναδέλφων του. Άκης και Μανούσος τσακώνονται με αφορμή έναν μικρό τραυματισμό της Αποστολίας. Η Σύνθια και η γκαλερί ζητούν ένα υπέρογκο ποσό από τον Οδυσσέα για την ακύρωση της έκθεσης. Ο Άκης ανησυχεί για τη σχέση της Ηλιάνας και του Παύλου.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (2/6),

Η Βικτώρια αποφασίζει να αφήσει τον Άγγελο στον Οδυσσέα για μερικές μέρες με τον Μιχαήλ να αντιδρά. Φοβάται μήπως το μάθει η Εύα και παρεξηγηθεί. Η Μαίρη δεν σταματά τον εκβιασμό της και ο Μάρκος περνάει απευθείας σε «επιθετική άμυνα», αποδεικνύοντάς της, πως δεν «σηκώνει» από απειλές. Οι εντάσεις μεταξύ Ολυμπίας και Εύας συνεχίζονται, με τον Νικηφόρο να προσπαθεί απεγνωσμένα να αποκαταστήσει τις ισορροπίες. Η Ναυσικά μαθαίνει πως η Μαίρη τα έχει μπλέξει με τον Μάρκο και θορυβείται. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης οριστικοποιεί τον χωρισμό, αφήνοντας τα κλειδιά του σπιτιού στην Κατερίνα.

Ο Σπύρος επιμένει να θέλει να πείσει την Έρση να ζητήσει συγνώμη από τον Οδυσσέα, χωρίς να καταφέρνει πολλά. Παράλληλα, ο Άκης προσπαθεί να ανακαλύψει τον αποστολέα του μέιλ με τα video και η Ηλιάνα ανησυχεί. Η Έλλη με τον Φρίξο πάνε στον γυναικολόγο για έναν τυπικό υπέρηχο κι εκεί τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Έλλη καταρρακώνεται εντελώς, ενώ ο Φρίξος κάνει μια μεγάλη «πατάτα» και την εξοργίζει αφάνταστα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις