Τζέιμς Καφετζής – Μαλέσκου: Ένταση στο πλατό – Σηκώθηκε και έφυγε

LIFESTYLE

Τζέιμς Καφετζής – Μαλέσκου: Ένταση στο πλατό – Σηκώθηκε και έφυγε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τζέιμς Καφετζής - Μαλέσκου: Τα παράπονα του παίκτη για τα αρνητικά σχόλια της εκπομπής

02.06.2021 | 16:17

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it” ήταν καλεσμένος νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor μεταξύ άλλων περιέγραψε την εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια. Ο ίδιος δε δίστασε να πετάξει και ευθέως τα “καρφιά” του στους συντελεστές της εκπομπής για τα αρνητικά σχόλια που είχαν κάνει προς το πρόσωπό του όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό φάνηκε να ενοχλεί την οικοδέσποινα και τους συνεργάτες της που επέμεναν ότι είναι αρνητικά προκατατειλημμένος προς τα πρόσωπά τους και την εκπομπή τους χαρακτηρίζοντάς μας μάλιστα και “τηλεοπτικά αδιάβαστο” με τον ίδιο να επιμένει ότι έχει δει τα σχετικά βίντεο.

«Δεν έχω ιδέα τι γίνεται τώρα στο παιχνίδι. Μου θυμίζει περισσότερο Big Brother… O Τριαντάφυλλος κάνει την καλύτερη δουλειά εκεί μέσα, τους δουλεύει όλους εκεί μέσα… Ο κόσμος τον κρατάει στο παιχνίδι γιατί γελάει…Εσείς βλέπετε αυτά που δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε. Εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία και όλη η Ελλάδα μιλά για την πραγματική φιλία μεταξύ μας και εσείς είστε αυτοί που είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου. Το είπε η κυρία Μαρτζυ, έχω δει τα βίντεο… Και ο κύριος Βασίλης είπε ότι ο Νίκος έχει κάνει επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα. Έχετε υπάρξει αιχμηροί με εμένα, τον Νίκο και την Άννα Μαρία.»

«Οι γονείς μου σταμάτησαν να βλέπουν την εκπομπή σας γιατί στεναχωριόνταν»

Εγώ ήμουν μέσα στο παιχνίδι αλλά αυτοί που έβλεπαν είναι οι δικοί μου και για εκείνους ήταν πιο δύσκολο απ΄ότι για εμένα που ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Δε λέω ότι έχετε κάτι μαζί μου απλά σχολιάζω αυτά που έχουν γίνει. Για το Survivor η άποψή μου είναι ότι είναι ένα κοινωνικό πείραμα. Είδα τη συνέντευξη του Παππά που είπε ότι δεν τον ευνόησε το μοντάζ. Δε τον έβαλε το μοντάζ να πει «καρκίνωμα» την Άννα Μαρία και «σάπια ντομάτα» εμένα… Εγώ δεν έχω παράπονο για το γεγονός ότι σχολιάστηκα. Εμένα με καλέσατε να συζητήσουμε αυτά που έχουν γίνει… Οι γονείς μου σταμάτησαν να βλέπουν την εκπομπή σας γιατί στεναχωριόνταν.

Για κάποιο λόγο υπήρχε μια προκατάληψη από την εκπομπή σας προς το πρόσωπό μου. Ναι αυτό πιστεύω και όταν βγήκα από το παιχνίδι μου έστελναν μηνύματα που μου έλεγαν να δω αποσπάσματα της εκπομπής σας και τι έχετε πει για μένα. Και το έκανα» ανέφερε ο Τζέιμς Καφετζης. Στο τέλος μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου φανερά ενοχλημένη και εκνευρισμένη αναφέροντας πως αισθάνεται μια άδικη επίθεση και αφού όπως είπε εκείνος κοίταζε το ρολόι του τον αποδέσμευσε με τον Τζέιμς να σηκώνεται και να αποχωρεί.

Exit mobile version