Τέλος το Survivor – SPOILER βόμβα για την αποχώρηση, αλλάζουν όλα

LIFESTYLE

Τέλος το Survivor – SPOILER βόμβα για την αποχώρηση, αλλάζουν όλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler αποχώρηση 2/6 σήμερα: Αυτός αποχωρεί σήμερα από το Survivor

02.06.2021 | 18:18

Survivor spoiler αποχώρηση 2/6 σήμερα: Η μέρα που όλοι περίμεναν ή ευχόντουσαν να μην έρθει έφτασε στο Survivor, αφού από την Κυριακή το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα είναι φτωχότερο. Ένας παίκτης θα αποχωρήσει απόψε, μετά από δύο εβδομάδες, αφού την προηγούμενη Τετάρτη δεν είχαμε αποχώρηση. Η τετράδα που βγήκε στον τάκο είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Ο βετεράνος των υποψηφιοτήτων κοιμάται ήσυχος, όμως η τύχη του δεν δούλεψε αυτή τη φορά. Η φημολογία ότι ο Τριαντάφυλλος αποχωρεί σήμερα από το Survivor είναι πολύ έντονη, για πολλούς είναι σίγουρο και το διαδίκτυο έχει χωριστεί στα δύο. Οι μισοί πανηγυρίζουν που θα φύγει ίσως ο χειρότερος παίκτης όλων των εποχών, ενώ οι άλλοι μισοί θεωρούν ότι το ριάλιτι θα χάσει το ενδιαφέρον του. Σίγουρα, ο Τριαντάφυλλος πουλάει, ο κόσμος τον στήριζε τόσους μήνες και τα νούμερα τηλεθέασης σίγουρα θα επηρεαστούν. Ωστόσο, πολλοί συμπαίκτες του έχουν φτάσει στα όριά τους και τα έχουν ξεπεράσει κιόλας, αφού θεωρούν ότι παραμένει στο Survivor εις βάρος τους.

Survivor spoiler αποχώρηση 2/6 σήμερα: Αυτός αποχωρεί σήμερα

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor, έπειτα από 11 υποψηφιότητες. Έσπασε προ πολλού το ρεκόρ του Ντάνου, έγραψε ιστορία, τσέπωσε και τα λεφτά, απόλαυσε και τα έπαθλά του και επιστρέφει στη γυναίκα του και το παιδί του νικητής.

Κάποιοι ωστόσο το διαψεύδουν. Πάντως αν έχει συμβεί αυτό. Θα έχει εισπράξει σύμφωνα με την εκπομπή, 143.000 ευρώ. Δηλαδή 6.000 ευρώ για την κάθε εβδομάδα, παρουσίας του, στον Άγιο Δομίνικο. Συν ένα μπόνους 5000 ευρώ από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Οπότε αν ισχύσει αυτή η εκδοχή θα φύγει, μετά από έντεκα φορές που ήταν υποψήφιος και τον έσωσε ο κόσμος. Οπότε όποιος και να είναι νικητής τελικά στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Τριαντάφυλλος θα έχει εισπράξει τα περισσότερα χρήματα.

Στέλιος Ρόκκος: Αγωνιστικά ο Τριαντάφυλλος είναι…μπάζο

Survivor spoiler 2/6 σήμερα: Ποιος κερδίζει στο Ελλάδα Τουρκία;

Όπως φαίνεται από το trailer του τουρκικού Survivor, Έλληνες και Τούρκοι θα ενωθούν ξανά μετά από μία εβδομάδα και θα ριχτούν στο στίβο μάχης.

Το πλάνο παραμένει ίδιο με την προηγούμενη φορά, καθώς η Μπλε ομάδα θα ενωθεί με την αντίστοιχη της γειτονικής χώρας, όπως το ίδιο θα γίνει και με τους κόκκινους.

Ποιος θα είναι ο νικητής; Η πρώτη εκτίμηση δείχνει ότι η… μπίλια κάθεται στους Μπλε, που θα είναι και αυτοί που θα απολαύσουν το έπαθλο που θα τους δοθεί. Βέβαια το οριστικό θα το έχουμε μέσα στις επόμενες ώρες, όταν και θα επικοινωνήσουμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το συμβούλιο αποχώρησης, το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ετικέτες
Exit mobile version