Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / 17χρονη – αρκούδα: Το απόλυτο viral των ημερών – Πώς μια έφηβη έσωσε τα σκυλιά της
ΚΟΣΜΟΣ

17χρονη – αρκούδα: Το απόλυτο viral των ημερών – Πώς μια έφηβη έσωσε τα σκυλιά της

17χρονη - αρκούδα: Από φόβο ότι η αρκούδα θα επιτεθεί στα σκυλιά της, πάλεψε μαζί της και κατάφερε να την διώξει.

Αντιμέτωπη με μία αρκούδα ήρθε μια έφηβη από την Καλιφόρνια, όταν το άγριο ζώο προσπάθησε να μπει στην αυλή του σπιτιού της. Το βίντεο που έγινε viral, δείχνει την απελπισμένη προσπάθειά της να σώσει τα σκυλιά της. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε χθες στο TikTok, μια αρκούδα φαίνεται να πηδά πάνω από τον τοίχο της αυλής σε ένα σπίτι στο Μπράντφορντ της Καλιφόρνια, μαζί με τα αρκουδάκια της, ενώ μια ομάδα σκύλων γαβγίζουν προς το μέρος τους σε μια προσπάθεια να διώξουν τα άγρια ζώα. Η αρκούδα προσπαθεί να απειλήσει ένα από τα σκυλιά, ενώ τα μικρά της φεύγουν μακριά, την ώρα που η 17χρονη Χέιλι Μορινίκο σπεύσει για να σώσει τα ζώα της.

Βίντεο – σοκ από τη Ρωσία: Ζευγάρι πέφτει από το μπαλκόνι “πάνω” σε καβγά

Η Μορινίκο είπε ότι παρενέβη για να «προστατεύσω τα παιδιά μου» σε ένα βίντεο στο TikTok που δημοσιεύτηκε μετά από εκείνο της διάσωσης, και το οποίο έγινε viral με 67,3 εκατομμύρια προβολές. Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, τα κατοικίας προσπαθούν να τρομάξουν την αρκούδα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι την παρέμβασή της. Η 17χρονη είπε ότι άκουσε τα σκυλιά να γαβγίζουν και πήγε να τους πει να σταματήσουν, αλλά ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. «Βγήκα έξω για να δω γιατί γαβγίζουν και έμεινα» είπε η ίδια. Η έφηβη δεν δίστασε όμως να σπρώξει την αρκούδα από τον τοίχο και στην συνέχεια να μαζέψει τα σκυλιά της.

«Όρμησα στην αρκούδα, την κοίταξα στα μάτια και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να την σπρώξω για να φύγει μακριά». Όπως είπε, η αρκούδα είχε βάλει στο μάτι το μικρότερο κατοικίδιό της, την Βαλεντίνα. «Είναι το μωρό μου και ως σκλάβος της πρέπει να την προστατεύσω» είπε δείχνοντας ότι υπέστη ένα διάστρεμμα στο δάχτυλο του χεριού της. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι την έσπρωξα τόσο δυνατά, την έσπρωξα τόσο ώστε να χάσει την ισορροπία της».

@bakedlikepieMy cousin Hailey yeeted a bear off her fence today and saved her dogs. How was your Memorial Day?! (WTF?!) ##ohno ##badass ##brave ##fight ##bear♬ Oh No – Kreepa

67,3 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες

Η μητέρα της 17χρονης έγραψε στο Facebook: «Μόλις έσωσε το σκύλο μας με σούπερ δυνάμεις. Για μένα ήταν μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου». «Έστειλε το βίντεο στην ομαδική συνομιλία της οικογένειας και ήξερα ότι εάν το έβλεπε ο κόσμος θα τρελαινόταν, γι’ αυτό και το δημοσίευσα. Αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη αντίδραση» δήλωσε η ξαδέρφη της 17χρονης Στέφανι Λόπεζ Βιγιαλόμπος, η οποία ανάρτησε το βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει μέχρι στιγμής 67,3 εκατομμύρια προβολές, μέσα σε ένα 24ωρο.

 

@bakedlikepie##duet with @tempurashrimp here is the famous cousin Hailey! ##bear ##ohno ##cousinhailey

♬ original sound – secks haver 😎

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις