Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοδαρμός Ναύπακτος: Τον χτύπησαν γιατί είναι… ομοφυλόφιλος
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός Ναύπακτος: Τον χτύπησαν γιατί είναι… ομοφυλόφιλος

Ξυλοδαρμός Ναύπακτος:Του επιτέθηκαν έξι έως εννέα άτομα - Μυστήριο γύρω από τον άγριο ξυλοδαρμό

Ομάδα αγνώστων ξυλοκόπησαν βάναυσα νεαρό στην πόλη της Ναυπάκτου και στη συνέχεια τον παράτησαν αιμόφυρτο έξω από το σπίτι του. Το περιστατικό μετέδωσε το τοπικό μέσο της πόλης npress, που σημειώνει πως ο άνδρας μεταφέρθηκε με μώλωπες και εκτεταμένα τραύματα στο νοσοκομείο του Ρίου. Το θύμα ανήρτησε στη συνέχεια μια φωτογραφία του, με μώλωπες και αμυχές στο πρόσωπο, στην οποία στηλιτεύει τους ανθρώπους, 6 με 9 τον αριθμό, που του επιτέθηκαν.

Η ανάρτηση του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε στη Ναύπακτο

«Αυτή είναι η Ελλάδα μας… Η χώρα μας… Αυτή που σας γέννησε και σας έκανε ένα μάτσο μ@@@κες… Να μην ξέρετε τι θα πει σεβασμός… Να μην ξέρετε τι θα πει “έχω την επιλογή”… Καιρός να μάθετε λοιπόν ότι δεν σας χρειαζόμαστε για να υπάρξουμε.. […] Να λυπάστε λοιπόν όχι για μένα αλλά για γονείς που αναθρέφουν ανθρώπους που γίνονται μ@λ@κες κάφροι και π@@@δες στην ψυχή!».

Ξυλοδαρμός κοπέλας στη Χαλκίδα από τον πρώην

Τα περιστατικά βίας δυστυχώς δεν έχουν τέλος. Την Κυριακή το βράδυ στην παραλία Χαλκίδας, νεαρός ξυλοκόπησε άγρια την πρώην κοπέλα του. Ο νεαρός πήγε στο τραπέζι που καθόταν η 18χρονη με την παρέας της και αφού πέταξε τα γύρω τραπέζια κάτω, της πέταξε ποτήρια με ποτά, την χτύπησε και την έσυρε από τα μαλλιά απομακρύνοντάς την από τους φίλους της. Όταν προσπάθησαν οι φίλοι της να την γλιτώσουν στράφηκε εναντίον τους και μαζί με την παρέα του χειροδίκησαν και σε αυτούς.

Η κοπέλα μετά την βάναυση επίθεση βρέθηκε λιπόθυμη με αρκετές μελανιές στο σώμα της, στο πάτωμα ενώ αρκετοί φίλοι και αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν να την συνεφέρουν. Όταν συνήλθε φώναζε να μην καλέσουν την Αστυνομία γιατί φοβόταν.

Ξυλοδαρμός 18χρονης στη Χαλκίδα: Δεν έγιναν συλλήψεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας έχει συλληφθεί πολλές φορές ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε αυτό στην κοπέλα. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας μετά από αρκετή ώρα, μετά από καταγγελία περαστικών. Σύμφωνα όμως με τις ίδιες πληροφορίες από το eviathema.gr όταν πλησίασαν οι αστυνομικοί να πάρουν κατάθεση από την νεαρή, ο νεαρός την καλούσε στο κινητό ενώ βρισκόταν κοντά στο σημείο ώστε να την εκφοβίσει και να μην τους πει τι έγινε. Οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν σε συλλήψεις μετά το τέλος της κατάθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις