Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει team manager
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει team manager

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δεν επιθυμεί την εμπλοκή άλλων προσώπων στα αποδυτήρια πέραν του ιδίου και των συνεργατών του.

Σε αναστολή επ’ αόριστον μπαίνει το θέμα του team manager στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιοβάνοβιτς  φαίνεται πως δεν επιθυμεί την εμπλοκή άλλων προσώπων στα αποδυτήρια πέραν του ιδίου και των συνεργατών του. Υπ’ αυτήν την έννοια έχει εκδηλώσει την πρόθεση να ενεργοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Δημήτρη Σαραβάκο. Είναι γνωστό πως εδώ και αρκετό καιρό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν το φετινό καλοκαίρι στην πρόσληψη ενός προσώπου που θα αναλάμβανε ρόλο team manager μέσα στα αποδυτήρια. Επί της ουσίας θα ήταν συνεργάτης του προπονητή κι ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με το αγωνιστικό, ο οποίος θα φρόντιζε για την ομαλή λειτουργία των αποδυτηρίων, τη διατήρηση της πειθαρχίας και του καλού κλίματος στην ομάδα.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είχαν κάνει μία πρώτη διερευνητική επαφή με τον Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος ήταν το πρόσωπο στο οποίο είχαν καταλήξει οι «πράσινοι» για τον συγκεκριμένο ρόλο, χωρίς ωστόσο να εισέλθουν σε λεπτομέρειες στην κουβέντα που έκαναν πριν από λίγες εβδομάδες. Τα δεδομένα, εντούτοις, άλλαξαν και το όλο θέμα της πρόσληψης του team manager «παγώνει» για την ώρα, μετά τις συζητήσεις που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δεν δείχνει πολύ «ζεστός» στην προοπτική εμπλοκής πολλών (και πολύ περισσότερο νέων) προσώπων εντός των αποδυτηρίων πέραν του ιδίου και των άμεσων συνεργατών του.

Και ξεκαθάρισε πως είναι δικό του θέμα η διατήρηση της πειθαρχίας και η εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από την άλλη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εξαιρετική άποψη κι απεριόριστο σεβασμό στον Δημήτρη Σαραβάκο, τον οποίο επιθυμεί να ενεργοποιήσει ακόμη περισσότερο εντός των αποδυτηρίων, καθότι είναι ένα απ’ τα «ιερά τέρατα» του συλλόγου και πρέπει να έχει λόγο και ρόλο στην καθημερινότητα της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις