Survivor spoiler ασυλία 1/6 σήμερα: Ποιος κερδίζει την ατομική

LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 1/6 σήμερα: Ποιος κερδίζει την ατομική

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler ασυλία 1/6 σήμερα: Ποιος ή ποια θα κερδίσει σήμερα στο Survivor

01.06.2021 | 21:51

Survivor spoiler ασυλία 1/6 σήμερα: Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που έχει κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Μεγάλη νικήτρια χθες αναδείχθηκε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία κατέκτησε την ατομική ασυλία, δεν ψηφίστηκε και μάλιστα έστειλε και έναν συμπαίκτη της στον τάκο. Αυτός είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος θα κάνει… παρέα στον Τριαντάφυλλο, που βγήκε υποψήφιος παμψηφεί στο Συμβούλιο του Νησιού.

Φαίνεται πως ο Σάκης έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των amigos, αφού όποτε κερδίζουν την ασυλία, τον στέλνουν στη διάθεση του κοινού. Αυτό έγινε και την προηγούμενη φορά με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της παρέας του. Ο Σάκης είναι ίσως ο πιο δυνατός παίκτης αυτή τη στιγμή και είναι αναμενόμενο οι αντίζηλοί του να τον θέλουν εκτός Survivor.

Survivor: Τριαντάφυλλος και… Σάκης στον τάκο

Survivor spoiler ασυλία 1/6 σήμερα: Ποιος θα κερδίσει σήμερα την ατομική ασυλία

Σήμερα όλα ξεκινούν από το μηδέν αφού τρεις ζωές έχει κάθε παίκτης εξαρχής και σε κάθε χαμένο πόντο “καίει” από μία. Τα ματς είναι ντέρμπι μεταξύ των δυνατότερων και όλοι παλεύουν σαν να μην υπάρχει αύριο, αφού κανείς δεν θέλει να βγει υποψήφιος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που θα πάρει τη δεύτερη ατομική ασυλία είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Έχει πεισμώσει από το γεγονός ότι ψηφίζεται από τους amigos και θέλει πολύ να πάρει την ατομική ασυλία για να καθορίσει την τελική αποχώρηση. Άλλωστε, το είχε καταφέρει και την πρώτη φορά, όταν έχασε την πρώτη και κέρδισε τη δεύτερη, στέλνοντας τη Νικολέτα στον τάκο, η οποία αποχώρησε εντέλει.

Μάλιστα σύμφωνα με τις διαρροές, η ψηφοφορία για το κοινό θα ανοίξει με υποψηφίους Τριαντάφυλλο, Σάκη, Καρολίνα και Ασημακόπουλο.

Survivor spoiler ασυλία 1/6 σήμερα: Trailer

Survivor: Αυστηρή σύσταση στην οικογένεια της Μαριαλένας από την Acun Medya

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που συμμετέχει στο Survivor, ήταν ιδιάιτερα ενεργή στα social media και αρκετές φορές είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τον πρώην σύντροφο της κόρης της και συμπαίκτη της, Σάκη Κατσούλη. Οι δηλώσεις αυτές αλλά και η συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό, φαίνεται πως ενόχλησαν την Acun Medya. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, η εταιρεία παραγωγής του Survivor έκανε αυστηρή σύσταση στην οικογένεια της Μαριαλένας να σταματήσει να μιλά στα Μέσα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε: «Ξέρουμε από τους κανόνες του παιχνιδιού ότι οι συγγενείς Α’ Βαθμού των παικτών έχουν υποχρέωση να μην μιλούν στα ΜΜΕ. Επειδή, λοιπόν, η μητέρα της Μαριαλένας έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό, έχει γίνει μια αυστηρή σύσταση στην οικογένεια της Μαριαλένας να μη δίνουν συνεντεύξεις και να μην δίνουν στοιχεία που αφορούν στο παιχνίδι και γενικότερα να μη μιλούν στα MME».

Μένει να δούμε αν η μητέρα της παίκτριας του Survivor θα μείνει σιωπηλή το επόμενο διάστημα ή αν σκοπεύει να συνεχίσει να εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις της για το παιχνίδι αλλά και τη σχέση που έχει η κόρη της με τον Σάκη.

Survivor: Νέα αποκάλυψη για Σάκη και Μαριαλένα – «Την χώρισε πριν από τον γάμο και άλλαξε κλειδαριές στο σπίτι»

Η πρώην σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η… επανασύνδεση που βλέπουμε μέσα στο Survivor είναι σίγουρα ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης ανάμεσα στους φανς του ριάλιτι επιβίωσης.  Ένας από τους φίλους του Σάκη Κατσούλη, ο Μάνος Κατσαμπούρης – με τον οποίο συνεργάζεται ο επιχειρηματίας εδώ και 12 χρόνια- μίλησε στην  κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και ανέφερε ότι θεωρεί πως Σάκης και Μαριαλένα προσποιούνται πως είναι ζευγάρι και αποκάλυψε ένα άγνωστό περιστατικό από το παρελθόν.

«Ο Σάκης που ξέρω είναι ένα καλό παιδί. Του αρέσει να είναι στον χώρο, του αρέσει η showbiz, του αρέσουν τα ρούχα γι’ αυτό και ασχολείται με αυτό. Με τη Μαριαλένα δεν είναι αληθινό ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, σίγουρα όχι. Πριν να μπει στο παιχνίδι είχε μιλήσει με έναν παίκτη από το προηγούμενο Survivor οπότε ξέρει πώς πρέπει να χειριστεί κάποια πράγματα εκεί μέσα.

Δεν σου φαίνεται περίεργο που όταν μπήκε η Μαριαλένα δεν ήθελα καν να τον δει και ξαφνικά αγαπήθηκαν; Πιστεύω ότι έχουν μιλήσει και το παίζουν, δεν είναι όμως ζευγάρι. Αυτό που είχε ακούσει εγώ είναι ότι πήγαιναν για γάμο. Έμαθα ότι χώρισαν. Εκείνος της είπε να φύγει από το σπίτι και άλλαξε κλειδαριές. Πιστεύω ότι η μητέρα της Μαριαλένας είναι τόσο εναντίον του Σάκη λόγω του ότι χάλασε ο γάμος γιατί είχα ακούσει ότι πήγαιναν για γάμο.

Ε, η μητέρα όταν περιμένει να δει την κόρη της νύφη και ξαφνικά χαλάει… Η Μαριαλένα μπορεί να τον ξαναερωτεύτηκε αλλά δεν το νομίζω. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι και όταν βγουν θα είναι χώρια», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος και στον Γιώργο Λιβάνη δήλωσε: «Λυπάμαι για αυτά που γράφονται στα social media για τον Γιώργο Λιβάνη».

Ετικέτες
Exit mobile version