Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 1/6 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Ποιοι βγήκαν στον… τάκο
LIFESTYLE

Survivor spoiler 1/6 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Ποιοι βγήκαν στον… τάκο

Survivor spoiler 1/6 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Η ένταση και οι καβγάδες δεν έλειψαν από το συμβούλιο του Survivor

Survivor spoiler 1/6 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Μετά από αρκετές ημέρες, το Συμβούλιο του νησιού επανήλθε στα επεισόδια του Survivor. Σε αυτό, ο Τριαντάφυλλος «τα έβαλε» με την Καρολίνα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, η Καρολίνα με τη σειρά της έθιξε τον αγωνιστικό χαρακτήρα του τραγουδιστή, ενώ η Ελένη Χαμπέρη παραδέχτηκε πως στο πρώτο μεγάλο έπαθλο του ταξιδιού στο Μαϊάμι αγχώθηκε γιατί δεν ήθελε να νομίζει η ομάδα της (Μαριαλένα, Σάκης, Τριαντάφυλλος) ότι θα τους προδώσει για να πάει με τους φίλους της στη μπλε ομάδα (Καρολίνα, Ασημακόπουλος, Κόρο).

«Ζήλευα πάρα πολύ τη Ζέτα Μακρυπούλια που είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου”

O SNIK λούζει με… βρισιές Σκορδά και Λιάγκα

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι οκτώ παίκτες οδηγήθηκαν στην κάλπη για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Το κολιέ της ασυλίας είχε η Καρολίνα, που δε μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της. Τι έδειξε, όμως, η κάλπη; Ο Τριαντάφυλλος με επτά ψήφους είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Η Καρολίνα, με τη σειρά της, υπέδειξε τον Σάκη Κατσούλη. Όπως είπε η yoga instructor, δεν της άρεσε που ο Σάκης δεν πήρε θέση ως αρχηγός όσον αφορά στο πότε θα παίζει στα παιχνίδια ο Τριαντάφυλλος, ενώ υποστήριξε ότι θέλει να προστατέψει και τους άνδρες της δικής της ομάδας. Αυτή είναι η 11η φορά που ο τραγουδιστής τίθεται στη διάθεση του κοινού, ενώ για τον επιχειρηματία είναι 2η.

Survivor: Τα νεύρα του Κόρο

Σε άλλα νέα, ο  Γιώργος Κόρομι φάνηκε ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς του το τελευταίο διάστημα, κυρίως μετά τις ήττες. Η Μπλε ομάδα ομάδα έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και ο Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να συζητήσει με τον Κόρο αν έχει κάποιο πρόβλημα. Η συζήτηση ξεκίνησε όταν τον ρώτησε αν έχει θυμώσει για την επιλογή που έκανε να στείλει τους άλλους δύο στο Μαϊάμι όπου είδαν από κοντά τον Αντετοκούνμπο. Τότε ήρθε και το… ξέσπασμα, σημειώνοντας πως τα έχει «πάρει» με την Καρολίνα η οποία λέει συνεχώς πως είναι αθλήτρια αλλά τσαντίζεται όταν χάνει κυρίως από την Ελένη η οποία είναι μέλος της παρέας.

«Δεν μπορώ να βλέπω την άλλη και να λέει ότι είναι κλαμένη για τα κακά vibes. Ποια κακά vibes αφού τα έχεις κάνει π….α όλα. Εσύ τα έχεις κάνει π…α όλα και κάθεσαι και κλαις που χάνεις», είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας τον εκνευρισμό του. Η μπάλα πήρε και τον Ασημακόπουλο, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Είδα έναν Ασημακόπουλο που μόνο που δεν καθόταν να γλύφει την Ελένη από πάνω μέχρι κάτω που ξαφνικά πριν από μία ημέρα δεν ήθελε να την βλέπει γιατί μιλούσε για το Μαϊάμι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις