Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Ηλιάκη – γέννησε: Έφερε στον κόσμο την κορούλα της
LIFESTYLE

Μαρία Ηλιάκη – γέννησε: Έφερε στον κόσμο την κορούλα της

Μαρία Ηλιάκη - γέννησε: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι

Μέρες απόλυτης ευτυχίας για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, της κορούλας τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω της πολύ στενής φιλίας μεταξύ τους, σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στη χαρμόσυνη είδηση ενώ μίλησε τηλεοπτικά και ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης και  μάλιστα για πρώτη φορά. Στην αρχή, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την φίλη της λέγοντας:  “Τις τελευταίες ημέρες ζω μεγάλες συγκινήσεις, άλλες καλές και άλλες όχι. Προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη. Άλλες φορές τα καταφέρνω και άλλες όχι.

Η Κυριακή ήταν μια μέρα που δε κατάφερα να παραμείνω ψύχραιμη γιατί αργά το απόγευμα μίλησα με τη Μαρία μου για τελευταία φορά με facetime πριν γίνει μαμά και ήταν πολύ συγκινητικό, σας το λέω αλήθεια. Ήταν με τον Στέλιο στο σπίτι τους και ήταν πολύ ευτυχισμένη και ήταν χαρούμενη πολύ. Είχα πάει την προηγούμενη μέρα στο κομμωτήριο για να τη δει η κόρη της όμορφη. Είναι η πιο όμορφη μαμά που έχω δει ποτέ. Έχω ταχυπαλμία τώρα που σας μιλάω. Η δεσποινίδα Μανουσάκη γεννήθηκε χθες στις 2 το μεσημέρι, είναι υγιέστατη, είναι μια κούκλα. Η Μαρία λέει ότι έχει πάρει τα χείλια της αλλά εγώ πιστεύω ότι μοιάζει στον μπαμπά της, αυτόν τον υπέροχο τύπο που άλλαξε τη ζωή της Μαρίας μας”.

Ο Στέλιος Μανουσάκης για τον ερχομό του παιδιού τους

Στην τηλεφωνική γραμμή των Κούκου βγήκε ο Στέλιος Μανουσάκης ο οποίος περιέγραψε τις μοναδικές στιγμές που ζουν από χθες. “Καταλάβαμε τα συναισθήματα και την αγάπη σου έστω και τηλεφωνικώς. Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Καλά είναι η Μαρία μας. Έχει μερικούς πόνους λόγω της καισαρικής. Ήμουν μαζί της, ήμουν μαζί της ως πατέρας εκείνη τη μέρα, όχι ως γιατρός αν και έριχνα μερικές ματιές. Ήμουν πιο ψύχραιμος απ΄οτι περίμενα.  Φοβερή στιγμή. Είδα μια Μαρία να λάμπει, δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Ήταν η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στο νοσοκομείο.

Το μωράκι ήταν λίγο ανήσυχο το βράδυ αλλά όλα καλά τώρα. Επέλεξα να μην είμαι εγώ ο μαιευτήρας της Μαρίας γιατί είναι μια εγχείρηση που πρέπει να έχεις πολύ καθαρό μυαλό και αν το έκανα εγώ το μυαλό μου δε θα ήταν εντελώς εκεί. Θα έρθουμε σύντομα στην Ελλάδα, και θα κάνουμε ένα γλέντι που να αρμόζει” είπε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις