Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοπάρτι Λέσβος: Χαμός στα γενέθλια ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοπάρτι Λέσβος: Χαμός στα γενέθλια ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Κορονοπάρτι Λέσβος: Κανόνες και υγειονομικά μέτρα πήγαν περίπατο στη Λέσβο

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από το νησί της Λέσβου, όπου ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τ.Χ., γιόρτασε τα γενέθλιά του διοργανώνοντας κορονο-πάρτι. Σύμφωνα με το Mega, τη στιγμή που το νησί του Αιγαίου δίνει μάχη για να κρατήσει το ιικό φορτίο χαμηλά και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες, οι καλεσμένοι στον κόλπο της Γέρας ξεπέρασαν τους 50. Δυνατή μουσική, τραγούδι, χορός, ποτά, τούρτες, φωτορυθμικά, ακόμα και βεγγαλικά ορατά από κάθε σημείο της πόλης.

Κανόνες και υγειονομικά μέτρα είχαν πάει περίπατο

Μπορεί τα μαγαζιά στη Μυτιλήνη να τηρούν το πρωτόκολλο κατά γράμμα, να κλείνουν στις 00.00 και να λειτουργούν χωρίς μουσική, στο πάρτι όμως τα ηχεία ήταν στη διαπασών.

Κανόνες και υγειονομικά μέτρα είχαν πάει περίπατο στον βωμό της διασκέδασης του γνωστού ποδοσφαιριστή (με καταγωγή από τη Λέσβο) και της παρέας του, με τους καλεσμένους να ανεβάζουν βίντεο από το πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπενθυμίζεται ότι το νησί της Λέσβου δεν έχει ξεπεράσει την πανδημία, το αντίθετο μάλιστα καθώς τοπικοί παράγοντες λένε ότι μπορεί η Λέσβος να μπει ξανά στο κόκκινο. Μάλιστα, σήμερα ανακοινώθηκαν ακόμη 16 κρούσματα στο νησί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις