Brand Pitt – νέα σχέση: Ποια η καλλονή που πολιορκεί από τα ΟΣΚΑΡ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Brand Pitt – νέα σχέση: Ποια η καλλονή που πολιορκεί από τα ΟΣΚΑΡ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Brand Pitt - νέα σχέση: Οι φήμες για το νέο ειδύλλιο με την Andra Day

31.05.2021 | 15:05

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος είναι ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) μετά τη «νίκη» του στην δiκαστική μάχη για την συνεπιμέλεια των έξι παιδιών του με την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τα αμερικανικά περιοδικά έχουν πάρει φωτιά μετά την φημολογούμενη νέα του κατάκτηση. Ο χολιγουντιανός αστέρας μάλλον έκανε τεράστια θραύση στα φετινά Οσκαρ, αφού μετά από το φλερτ που αντιμετώπισε από την γλυκύτατη 73χρονη ηθοποιό Γιουν Γιου-τζουνγκ, ο ηθοποιός γνώρισε μια γυναίκα που του πήρε τα μυαλά. Ο λόγος για την  Άντρα Ντέι, την 37χρονη υποψήφια για Όσκαρ.  Ο 57χρονος χολιγουντιανός σταρ εθεάθη μαζί της στα backstage των Όσκαρ και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τη φλέρταρε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές:

«Η Άντρα βρίσκεται στο ραντάρ του Πιτ εδώ και λίγο καιρό». Οι στήλες των σκανδαλοθηρικών περιοδικών αναφέρουν ότι ο Πιτ θαμπώθηκε από την ομορφιά της τη βραδιά των Όσκαρ και έκτοτε κάνει κινήσεις για να τη γνωρίσει καλύτερα. Εκείνο το βράδυ αντάλλαξαν τηλέφωνα και ακολούθησε συνάντηση. Στα 37 της, η Άντρα Ντέι παρότι έχει ήδη κάνει όνομα στον καλλιτεχνικό χώρο, και κυρίως στο τραγούδι, δοκιμάστηκε στον ρόλο της Μπίλι Χόλιντεϊ που την οδήγησε στις υποψηφιότητες των Οσκαρ.

Γεννημένη το 1984 στο Σαντ Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, η Κασάντρα-Μονίκ Μπάτι, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Αντρα Ντέι, ήταν γνωστή κυρίως για το υπέροχο άλμπουμ της «Rise Up», που έκανε θραύση και την οδήγησε στις υποψηφιότητες των Grammy. Η Ντέι υποδύεται την Μπίλι Χόλιντεϊ στην ταινία του Λι Ντάνιελς «The United States vs. Billie Holiday» και για αυτή τη δουλειά της απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε δραματική ταινία.

Ετικέτες
Exit mobile version