Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 31/5 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν!
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 31/5 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν!

Survivor spoiler ασυλία 31/5 σήμερα: Έρχεται ασυλία και ο Κόρο γυρίζει τη… μπιφτέκα

Survivor spoiler ασυλία 31/5 σήμερα: Μετά από μία εβδομάδα οι αγώνες ασυλίας επιστρέφουν στο Survivor και όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον να δουν τον πρώτη υποψήφιο προς αποχώρηση που θα βγει σήμερα. Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει πως η συμπεριφορά των Ασημακόπουλου και Καρολίνας, έχει αλλάξει ακόμα και προς τους φίλους τους, τους λεγόμενους «Amigos». Μετά και τα χθεσινά γεγονότα, ο Κόρομι φαίνεται πως δεν μπορεί να συνεχίσει να δέχεται τα όσα συμβαίνουν στην καλύβα και ξεσπά εναντίον των δύο φίλων του. Μάλιστα αναφέρει πως η Καρολίνα δεν ξέρει να χάνει και ειδικά την ενοχλεί περισσότερο όταν χάνει από την Ελένη.

Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος που εδώ και καιρό έχει «χωρίσει» τους δρόμους του με τον Κόρο, τον αποθεώνει, λέγοντας πως είναι μάγκας!

Survivor | Exclusive | 31/05/2021
Survivor spoiler ασυλία 31/5 σήμερα Όσο για το αγώνισμα ασυλίας;

Στο trailer βλέπουμε τους παίκτες να παλεύουν για άλλη μια φορά σκληρά σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, με την κούραση να μεγαλώνει.

Survivor spoiler 31/5 σήμερα Ποιος θα είναι υποψήφιος σήμερα;

Την περασμένη εβδομάδα η κατάσταση ήταν πιο χαλαρή κι οι συμμετέχοντες κέρδιζαν σημαντικά έπαθλα, που τους βοήθησαν να ξεχαστούν για λίγο από τις δυσκολίες της επιβίωσης. Απόψε θα ακολουθήσει ένας νέος αγώνας για την ασυλία και σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η μπλε ομάδα κερδίζει ενώ την ατομική ασυλία εξασφαλίζει ο Σάκης Κατσούλης. Δύσκολα τα πράγματα για τον Τριαντάφυλλο, αφού ο Σάκης κι η Μαριαλένα δεν φαίνεται να ψηφίζουν την Ελένη Χαμπέρη.

Σε κάθε περίπτωση σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, το spoiler με επιφύλαξη.

Survivor spoiler ασυλία 31/5 σήμερα – Το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις