Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αρχιμαφιόζος Τουρκία: “Άγριο χτύπημα” στον Ερντογάν με φόντο τη Συρία
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχιμαφιόζος Τουρκία: “Άγριο χτύπημα” στον Ερντογάν με φόντο τη Συρία

Αρχιμαφιόζος Τουρκία: Σύμφωνα με τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ, έστελνε νταλίκες γεμάτες όπλα στην οργάνωση Αλ-Νούσρα σε στενή συνεργασία με το τουρκικό κράτος.

Νέα εμφάνιση μέσω βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram έκανε ο γνωστός πλέον αρχιμαφιόζος στην Τουρκία, Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος αυτή την φορά έστρεψε τα βέλη του κατά του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Όπως ο ίδιος λέει είχε συνεργασία στο παρελθόν με το τουρκικό κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες προκειμένου να στέλνει όπλα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Συρία. «Και δικές μου νταλίκες με όπλα κατέληγαν στην Αλ- Νούσρα» δηλώνει αναφερόμενος στην οργάνωση, που σύμφωνα με τις ΗΠΑ, σχετίζεται άμεσα με την Αλ- Κάιντα. Όπως αναφέρει μάλιστα η Αλ- Νούσρα δημιουργούσε βίντεο στα οποία ευχαριστούσε τόσο τον ίδιο όσο και την Τουρκία για τα όπλα που τους προμήθευαν.

Σημειώνεται πως η Τουρκία την περασμένη Πέμπτη εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του μαφιόζου, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις στην κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορώντας υψηλόβαθμους αξιωματούχους για διάφορα εγκλήματα, σε βίντεο που έχουν γίνει viral. Σε ένα σύντομο δελτίο Τύπου, η εισαγγελία της Άγκυρας αναφέρει πως δικαστήριο εξέδωσε την εντολή σύλληψης του Σεντάτ Πεκέρ, ενός εκ των γνωστότερων μαφιόζων στην Τουρκία, ο οποίος λέει ότι διαμένει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες. Εδώ και σχεδόν έναν μήνα, ο Πεκέρ δημοσιεύει στο YouTube βίντεο, στα οποία κατηγορεί υψηλόβαθμους αξιωματούχους και μέλη των οικογενειών τους για βιασμό, δολοφονία ή διακίνηση ναρκωτικών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEDAT PEKER (@sedatpeker)

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις