Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος σε ρόλο κατασκόπου για να μάθει την αλήθεια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος σε ρόλο κατασκόπου για να μάθει την αλήθεια

Αγγελική επόμενα επεισόδια: Οι υποψίες του Στέφανου και η επικίνδυνη αποστολή

Η “Αγγελική” παρά τα όσα έχει περάσει δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα εκδικηθεί τους βιαστές της πάση θυσία. Σύμφωνα όμως με το περιοδικό “Tv – O’Clock” και η Σοφία Τσίρκα, αυτό ίσως της κοστίσει τη σχέση της µε τον Στέφανο, αφού εκείνος την υποψιάζεται µετά τα απανωτά ψέματα που του λέει και αρχίζει να την παρακολουθεί. Τα επόμενα επεισόδια επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις με τον Παύλο, την Αθηνά, αλλά και το ∆ηµήτρη να προσπαθούν να διώξουν με κάθε τρόπο από το κτήµα την Αγγελική και τον Στέφανο πριν αποκαλυφθεί και σε άλλους η πραγµατική της ταυτότητα.

Ο Παύλος βρίσκεται σε πανικό, αφού διαπιστώσει πως η Τζένη γνωρίζει την αλήθεια. Με μεγάλη ψυχρότητα τον διώχνει από τη ζωή της επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του ότι η Αγγελική τής έχει µιλήσει για το τι της έχουν κάνει. Από την άλλη, η τελευταία είναι αποφασισµένη να ολοκληρώσει ό,τι ξεκίνησε όταν πήγε για πρώτη φορά στο κτήµα των Αργυρών. Μάλιστα, προσπαθεί να βρει συµµάχους για να τη βοηθήσουν να τους καταστρέψει και στρέφεται εκ νέου στον Μάκη.

Η Τζένη πιο αποφασισμένη από ποτέ

Ζητά επίσης από την Τζένη όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που διαθέτει για να τα χρησιµοποιήσει εις βάρος του Παύλου και εκείνη είναι πρόθυµη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τιµωρηθούν όσοι κατέστρεψαν τη ζωή της Αγγελικής. Όταν, όµως, η Τζένη επιστρέφει σπίτι της, διαπιστώνει ότι έχει παραβιαστεί. Οι υποψίες πέφτουν κατευθείαν στον Παύλο για τη διάρρηξη που έγινε και έρχεται σε σύγκρουση µαζί του. Την επόµενη µέρα, η Αγγελική συναντάει τον Μάκη και παίρνει μεγάλο ρίσκο με την απόφαση να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τους Αργυρούς.

Ακόµη, ζητάει τη βοήθειά του για να τους ξεσκεπάσει µε τη σύµπραξη της Τζένης, η οποία του κάνει µια προσφορά που θα δυσκολευτεί να αρνηθεί. Στο κτήµα, και ενώ ο Στέφανος δεν έχει καταλάβει πως η Αθηνά συµµαχεί µε τον Παύλο προκειμένου να τον απαλλάξουν από τα καθήκοντά του στην οικογενειακή επιχείρηση, ο ίδιος κάνει µία επαγγελµατική πρόταση στον Μιχάλη, που τον αιφνιδιάζει. Τότε ο τελευταίος ζητάει χρόνο για να το σκεφτεί, αλλά τελικά αρνείται. Την ίδια στιγμή, η Τζένη συναντά τη Σοφία στην οποία εκµεκμυστηρεύεται όσα γνωρίζει για τον Παύλο και τον βιασµό.

Η Αθηνά ψάχνει τρόπους να απαλλάξει το Στέφανο

Μετά από αυτό, η γυναίκα αποφασίζει να διακόψει μαζί του κάθε επικοινωνία. Στο μεταξύ, ο Παύλος μοιράζεται µε την Αθηνά τις υποψίες του ότι η Τζένη έχει μάθει την αλήθεια για τον βιασμό, αλλά εκείνη δεν δίνει σημασία,γιατί την απασχολεί περισσότερο να βρουν τρόπο να αναλάβουν µαζί την επιχείρηση και να απαλλάξουν τον Στέφανο.

Η Αγγελική μαθαίνει από τον Μιχάλη για την πρόταση που του έκανε ο Στέφανος και σαστίζει γιατί είναι η πρώτη φορά που δεν την έχει συµβουλευτεί πριν κάνει κάτι. Πράγματι, εκείνος έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συµβαίνει µε την αγαπημένη του, καθώς συνεχώς βρίσκει δικαιολογίες για να λείπει. Αυτές οι υποψίες επιβεβαιώνονται, όταν ο ίδιος ακούει κατά λάθος το τηλεφώνημα που έχει η Αγγελική µε τον Μάκη.

Όταν τη ρωτάει µε ποιον συνομιλούσε, εκείνη του λέει ψέματα. Ο Στέφανος, όµως, δεν την πιστεύει και θέλει να βρει τρόπο να µάθει γιατί του λέει τόσα ψέματα. Την επόμενη μέα, η Αγγελική µε ακόµη µία δικαιολογία συναντάει τον Μάκη, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα στοιχείο-κλειδί που µπορεί να καταδικάσει τον ∆ηµήτρη. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει αντιληφθεί πως ο Στέφανος τους παρακολουθεί από µακριά. Ο τελευταίος διαπιστώνει ξανά πως η Αγγελική τού λέει ψέµατα και απαιτεί εξηγήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις