Μαργαρίτα Παπανδρέου σπουδές: Υπερήφανος όσο ποτέ ο Γιώργος Παπανδρέου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαργαρίτα Παπανδρέου σπουδές: Υπερήφανος όσο ποτέ ο Γιώργος Παπανδρέου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαργαρίτα Παπανδρέου σπουδές: Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου Μαργαρίτα πήρε το διδακτορικό της και ο πρώην πρωθυπουργός αισθάνεται πολύ υπερήφανος.

29.05.2021 | 21:01

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έκανε γνωστή την επιτυχία της κόρης του, Μαργαρίτας, χωρίς να κρύβει την περηφάνια του για το κατόρθωμά της.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τονίζει πως η Μαργαρίτα απέκτησε το διδακτορικό της στην Βιολογία, αναρτώντας και δύο φωτογραφίες από την παρουσίαση της διατριβής.

“Πάντα μεγάλη η χαρά να βλέπεις τα παιδιά σου να κάνουν βήματα σημαντικά στη ζωή τους, να κοπιάζουν αλλά και να πραγματοποιούν ονειρά τους. Συγχαρητήρια Μαργαρίτα για την παρουσίαση και την απόκτηση του διδακτορικού σου στην Βιολογία!”, αναφέρει στο μήνυμά του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο θείος της, Νίκος Παπανδρέου, με ανάρτησή του στα social media.

«Περήφανος και συγκινημένος για την ανιψιά μου, Μαργαρίτα, που σήμερα παρουσίασε την διατριβή της στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στην επιτροπή με πρόεδρο τον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, Νεκτάριο Ταβερναράκη. Ο επίσημος τίτλος της διατριβής της ήταν «Η ομοιόσταση του πυρήνα στη γήρανση και το νευροεκφυλισμό: Μηχανισμοί νουκλεοφαγίας και επιδιόρθωσης DNA. Η ίδια, βρήκε συγκεκριμένα DNA που σχετίζονται με την γήρανση και έτσι ανέλυσε το πως μπορεί αυτή να ανατραπεί! *Η Μαργαρίτα συμμετέχει στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας (ΙΜΒΒ) Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)», έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτηση του.

Δείτε την ανάρτηση
Exit mobile version