Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μαλέσκου – συνέντευξη: Οι κατάρες και η κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου – συνέντευξη: Οι κατάρες και η κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ιωάννα Μαλέσκου - συνέντευξη: Τα σχόλια με τις κατάρες και η κόντρα με την Παπαγεωργίου

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη. Η παρουσιάστρια μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε με τα άσχημα και επιθετικά μηνύματα που λάμβανε! Μίλησε όμως και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και για το πλατινέ ξανθό μαλλί της! “Άρχισαν οι κατάρες. Έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Αυτό ένιωσα ότι με μόλυνε. Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να φτάνεις να καταριέσαι τη μητέρα μου και το σκυλάκι μου. Κι αυτό, ξέρεις, με τα σχόλια είναι κολλητικό. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να προσέχω πολύ τι μοιράζομαι με τον κόσμο και κάπου «κλείδωσα».

Η ίδια πρόσθεσε: “Ζήτησα από τη μητέρα μου να μη μου στέλνει ό,τι γράφεται. Όσο και αν τη λατρεύω, της είπα ότι αν συνεχίσει να μου στέλνει ό,τι διαβάζει για μένα στο Διαδίκτυο, δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ” ενώ στη συνέχεια απάντησε για τα όσα συνέβησαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σε είχα για ποιο σκληρό καρύδι, για να το πω απλοϊκά.

“Είμαι. Αλλά όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου, σπάω. Τους δυο πρώτους μήνες, χωρίς να έχω δώσει ακόμα τα δείγματα γραφής μου, έγραψαν και είπαν πράγματα δημόσια που δεν ανταπικρίνονταν στην πραγματικότητα μου και με πλήγωσαν πολύ. Δεν το έδειξα ποτέ. Έχω δώσει ελάχιστες απαντήσεις σε πράγματα που με προσέβαλαν εμένα και τον σταθμό”

Όπως;

“Θυμάμαι το περιστατικό με την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που έχει πλέον ξεκαθαριστεί βέβαια. Δεν ήταν το θέμα μου τόσο προς το πρόσωπο της όσο προς εκείνους που έστησαν την εκπομπή σε επίπεδο αρχισυνταξίας. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα αυτό έχει επιλυθεί και μακάρι να μπορούσα να την συναντήσω από κοντά”‘ απάντησε η παρουσιάστρια του Σκάι.

Για τη μεγάλη συζήτηση για το πλατινέ χρώμα των μαλλιών της:

Και τα μαλλιά σου άνοιξες. Είχε ειπωθεί ότι το κανάλι σε ήθελε πλατινέ ξανθιά.

“Όχι, το είχα κάνει χωρίς να ενημερώσω κανέναν. Τι έχει υποφέρει αυτός ο σταθμός! Επειδή δεν θέλω να στενοχωρώ κανέναν, δεν μιλούσα στην αρχή, όμως η εικόνα μου δεν με ικανοποιούσε, ένιωθα ότι πρέπει να αλλάξω πράγματα. Οπότε το πρώτο πράγμα που έκανα, όπως κάθε γυναίκα, ήταν να ξεσπάσω στα μαλλιά μου. Όταν όμως είσαι στην τηλεόραση, οφείλεις να έχεις ενημερώσει τους μηχανισμούς. Δεν το είχα θεωρήσει σημαντικό θέμα, μέχρι που άρχισαν να λένε ότι αυτή αντιγράφει τη Μενεγάκη. Είχα τόσο πολλά και κακεντρεχή σχόλια στο προφίλ μου που είπα «τι ήθελα και το έκανα;». Αν έχω μετανιώσει για κάτι, αυτό είναι το κατάξανθο χρώμα, που τελικά δεν με κολάκευε κιόλας.”

Το κράτησες καιρό όμως και μόλις πρόσφατα τα έκανες πιο σκούρα.

“Ναι, γιατί στηρίζω τις επιλογές μου. Αν το άλλαζα αμέσως, θα έλεγαν “αυτή δεν πάει καλά”. Άσε που δεν μπορούσα να πάω κομμωτήριο μετά λόγω καραντίνας. Αν το έκανα, θα με έψεγαν και για αυτό. Μέχρι που έφτασε η ρίζα στα πέντε δάχτυλα. Ακόμα και για αυτό τα άκουσα! Έφτασα σε σημείο να απενεργοποιήσω σχόλια στο Instagram. Τότε έλεγαν ότι άλλαξα τα μαλλιά μου γιατί φοβόμουν μη μου πάρει τη θέση η νικήτρια του Big Brother” είπε η παρουσιάστρια του “Love it”!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις