Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός – τετράχρονος: Συγκλονίζει ο ειδικός φρουρός που έσωσε παιδί
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός – τετράχρονος: Συγκλονίζει ο ειδικός φρουρός που έσωσε παιδί

Αστυνομικός - τετράχρονος: Ειδικός Φρουρός της Ομάδας ΔΙΑΣ περιγράφει όσα διαδραματίστηκαν

Ο 31χρονος Ειδικός Φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Κωνσταντίνος Σαμαράς με μεγάλη προσπάθεια συγκρατεί τα δάκρυά του ενώ αποκαλύπτει όλα όσα έζησε στο σπίτι μίας οικογένειας. Εκεί που το 4χρονο παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και χρειαζόταν άμεσα να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Αρχικά τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνάδελφοί του με μαλάξεις προσπάθησαν να το επαναφέρουν. Επειδή έβλεπαν ότι το ασθενοφόρο καθυστερούσε να έρθει, πήραν την κρίσιμη απόφαση να χρησιμοποιήσουν το περιπολικό για τη διακομιδή του αγοριού.

“Είσαι σε ένα κενό. Είναι όλα στο κόκκινο” συμπληρώνει ο Ειδικός Φρουρός που μαζί με την βοήθεια των συναδέλφων κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να φτάσει στο Αγλαΐα Κυριακού από το Παλαιό Φάληρο και έτσι να σωθεί η ζωή του μικρού αγοριού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, που είναι πατέρας ενός παιδιού, αναφέρει “νιώθω υπερηφάνεια για τους συνάδελφους μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον Θεό που με βοήθησε να αντεπεξέλθω”. Ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα προς του πολίτες λέγοντας “ο κόσμος να ξέρει πως είμαστε εδώ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις