Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler Δευτέρα: Ποιο είναι το επόμενο βήμα του Στέφανου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler Δευτέρα: Ποιο είναι το επόμενο βήμα του Στέφανου

Αγγελική spoiler Δευτέρα: Οι προσπάθειες της Ζωής να φύγουν στη Φινλανδία και το επόμενο βήμα του Στέφανου

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στην «Αγγελική» και οι εντάσεις φτάνουν πολύ κοντά στην τελική έκρηξη. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την Αγγελική να προσπαθεί να καλύψει με ψέματα την απαγωγή της στο Στέφανο, ώστε να μην καταλάβει το παραμικρό. Η Αθηνά έμαθε από τον Δημήτρη ότι ο Νικόλας θέλει να μιλήσει και εκείνη σπεύδει να του κρατήσει το στόμα κλειστό. Οι υποψίες του Παύλου πέφτουν στο Δημήτρη ενώ ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από την Χριστίνα που την έδιωξε, όταν τον είχε ανάγκη.

Η Ζωή, έχει μάθει από το Στέφανο ότι η Αγγελική επέστρεψε και όταν τη επισκεφθεί προσπαθεί να την πείσει να παραδώσουν το βίντεο με όλη την αλήθεια χωρίς τελικά να την πείσει.  Στο μεταξύ είδαμε ότι η αστυνομία ψάχνει για τα χρήματα που υπεξαίρεσε ο Χανδρινός στο σπίτι της Τζένης αλλά δεν βρίσκει κάποιο στοιχείο. Η μετακόμιση της Σοφίας αναβλήθηκε επειδή δεν βρίσκει τον Ανδρέα  και ο Στέφανος «κρυφάκουσε» εκείνο που δεν ήθελε η Αγγελική με τίποτα να μάθει.

Τι θα δούμε Δευτέρα 31/5:

Η Αγγελική προτρέπει τη Ζωή να γυρίσει πίσω στη Φινλανδία για το δικό της το καλό γιατί κινδυνεύει όσο έχει στην κατοχή της το βίντεο, στο οποίο έχουν καταγράψει τη μαρτυρία της Αγγελικής για το τι της έχει συμβεί. Ο Παύλος επιμένει να ζητάει μια απάντηση από την Αθηνά σχετικά με τον πατέρα της Αγγελικής και το πώς πραγματικά πέθανε αλλά αυτή επιμένει να αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη με το θάνατό του. Ο Νικόλας λέει στο Μιχάλη για την κατάσταση με τον Δημήτρη που τον απειλεί και αυτός τον προτρέπει να μιλήσει στον Στέφανο αφού θέλει. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά τον εσπευσμένο του γάμο με την Κατερίνα ενώ η Σοφία με την Ιωάννα και τα παιδιά περνάνε το πρώτο βράδυ τους στο καινούριο τους σπίτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις