Πώς να βγάλω την άμμο από το μαγιό: 4 βήματα και ένα tip για σίγουρα αποτελέσματα

PLUS

Πώς να βγάλω την άμμο από το μαγιό: 4 βήματα και ένα tip για σίγουρα αποτελέσματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πώς να βγάλω την άμμο από το μαγιό: Δείτε τα 4 πιο απλά βήματα για να την «διώξετε»

28.05.2021 | 10:42

Όσο και να απολαμβάνουμε το μπάνιο στην θάλασσα και την ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα, υπάρχουν κάποια πολύ εκνευριστικά πράγματα που συμβαίνουν και μάλιστα χωρίς να κάνουμε κάτι λάθος. Ένα από αυτά είναι και η άμμος που εισχωρεί στο μαγιό και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα φεύγει. Η άμμος, ακόμη και χωρίς να έρθουμε ηθελημένα σε επαφή με το έδαφος, μεταφέρεται με τον αέρα, τους υπόλοιπος ανθρώπους που περπατάνε και σηκώνουν μπόλικη από αυτή, ακόμα και μέσα στη θάλασσα. Οι περισσότεροι νομίζουμε ότι όταν στεγνώσει το μαγιό η άμμος θα φύγει αλλά όχι! Μένει εκεί και μας κάνει τη ζώη δύσκολη. Για όλα όμως υπάρχει λύση! Στη συγκεκριμένη περίπτωση 5 βήματα που αν τα ακολουθήσετε θα δείτε σίγουρα το μαγιό σας να γίνεται πάλι « του κουτιού»! Δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε.

5 εύκολα βήματα και 1 έξτρα κόλπο για να φύγει η άμμος από το μαγιό

1. Βρέξε το μαγιό σου με κρύο νερό: Όχι σαπούνι, όχι απορρυπαντικό, απλά βρέξε το με κρύο νερό για περίπου 10 λεπτά.

2. Άφησέ το να στεγνώσει: Τοποθέτησε το μαγιό σου πάνω σε μία πετσέτα και άφησέ το να στεγνώσει τελείως -απλά όχι στον ήλιο.

3. Τίναξε την άμμο: Όταν το μαγιό θα έχει στεγνώσει, τίναξε το δυνατά για να σιγουρέψεις πως θα φύγει όλη η άμμος ή χρησιμοποίησε μία στεγνή πετσέτα για να βοηθήσεις τη διαδικασία.

4. Χρησιμοποίησε ένα πιστολάκι μαλλιών: Αν όλα τα παραπάνω δεν δουλέψουν, χρησιμοποίησε το πιστολάκι των μαλλιών σου για να διώξεις την άμμο -απλά έχε το στο κρύο η άμμος πάει και μπαίνει στη φόδρα του μαγιό για αυτό και δεν μπορείτε να τη βγάλετε.

Αν δεν σας ικανοποίησαν τα παραπάνω αποτελέσματα πιάστε βελόνα και κλωστή: Τι ακριβώς πρέπει να κάνετε; Να ξηλώσετε σιγά- σιγά τη ραφή ανάμεσα στη φόδρα και το ύφασμα του μαγιό. Προσοχή όχι όλη, ένα μικρό μέρος για να την ξανά ράψετε. Μόλις, λοιπόν, χωρίσετε τα δυο υφάσματα γυρίστε το μέσα – έξω και ρίξτε άφθονο νερό. Έτσι θα αποχαιρετήσετε την άμμο και θα καλωσορίσετε στην παραλία και πάλι το μαγιό σας. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε.

Ετικέτες
Exit mobile version