Τριαντάφυλλος λεφτά – Survivor: Αδιανόητο το ποσό που έχει συγκεντρώσει

LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος λεφτά – Survivor: Αδιανόητο το ποσό που έχει συγκεντρώσει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Τριαντάφυλλος λεφτά - Survivor: Είναι ήδη ο μεγάλος νικητής

28.05.2021 | 19:49

Αστρονομικό είναι το ποσό που έχει συγκεντρώσει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4. Ο Ατζούν Ιλιτζάλι φαίνεται ότι έχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του, καθώς σε αντάλλαγμα του έδινε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Λογικά και αναμενόμενα είναι τα παράπονα των συμπαικτών του, οι οποίοι τον κατηγορούν για τον «μισθό» που παίρνει μηνιαίως. Σε οικονομικό επίπεδο ο Τριαντάφυλλος έχει ανακηρυχθεί ήδη ως ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, καθώς η αμοιβή του έως τώρα ξεπερνά το ποσό που θα κερδίσει ο νικητής του τελικού.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό, μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής έχει συγκεντρώσει 137,000 ευρώ. Αναλυτικότερα ο Ντάφυ λαμβάνει 6,000 ευρώ την εβδομάδα και άλλα 5,000 ευρώ μπόνους μετά την παράταση που πήρε το ριάλιτι. Από την αναγνώριση που πήρε ήδη τον ζητάνε από πολλά νυχτερινά κέντρα, ενώ αν κερδίσει και το τελικό έπαθλο θα είναι σίγουρα ένας από τους πιο πλούσιους στην Ελλάδα.

Survivor 4 – αυτοκίνητο: Με ποιον τρόπο θα διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο

Το έπαθλο που όλοι οι παίκτες ανέμεναν, έρχεται σε μια εβδομάδα. Σε παλιότερα Survivor έχουμε δει τους παίκτες να διαγωνίζονται για να κερδίσουν ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας. Όπως φαίνεται στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, έρχονται μεγάλες εκπλήξεις για τους κόκκινους και τους μπλε. Για να είναι ωστόσο δίκαιο, έχει επιλεχθεί ένας διαφορετικός τρόπος αγωνίσματος. Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Το παιχνίδι αφορά τους παίκτες και τις μαμάδες τους, δηλαδή πόσο καλά γνωρίζουν οι παίκτες τις μητέρες τους και οι μητέρες τα παιδιά τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα καταλήξουμε σε δύο παίκτες, που θα έχουν απαντήσει τις περισσότερες σωστές ερωτήσεις. Στη συνέχεια, θα γίνει ένας στίβος μάχης, που θέλει… τύχη!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Αναμένουμε να δούμε ποιος από τους παίκτες θα είναι ο τυχερός!

Exit mobile version