Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 4 – πότε ξεκινάει: Η Ζενεβιέβ δίνει την απάντηση, φωτογραφίες από τα γυρίσματα
LIFESTYLE

GNTM 4 – πότε ξεκινάει: Η Ζενεβιέβ δίνει την απάντηση, φωτογραφίες από τα γυρίσματα

GNTM 4 - πότε ξεκινάει: Η Ζενεβιέβ μιλά για την Βίκυ Καγιά

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε στο νέο κύκλο του GNTM, ο οποίος αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικός. Αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες τον Σεπτέμβρη, και σχολίασε την συνεργασία της με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. “Με την κ. Παπαβλασοπούλου είναι όλα συγκλονιστικά. Είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά”, είπε η Ζενεβιέβ μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε». «Δεν λέω ποτέ τίποτα μέχρι να το δείτε τον Σεπτέμβρη στις οθόνες σας. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η εκπομπή την αγαπάω και θέλω ο άνθρωπος να τη δει στην τηλεόραση.

Το GNTM ξεκινάει τον Σεπτέμβρη. Η Ελλάδα βγάζει πάρα πολύ όμορφα παιδιά. Η μόδα λατρεύει τη νεανικότητα, την καρδιά , την ενέργεια και το πάθος. Όλα αυτά θα τα δείτε, »σημείωσε. Στο ερώτημα εάν η Βίκυ Καγιά θα κάνει ένα guest στο ριάλιτι μόδας η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε: “Η Βίκυ είναι αφεντικό. Πιστεύεις ότι θα κάτσει να απαντήσει κάποιος άλλος για τη Βίκυ; Εγώ δεν απαντάω ποτέ για κάποιον άλλον”.

GNTM 4: Οι πρώτες εικόνες από τις auditions

Αν και μένουν μερικοί μήνες για να προβληθεί το ριάλιτι μόδας στην τηλεόραση, οι ετοιμασίες και τα casting έχουν πάρει φωτιά. Τα γυρίσματα και οι auditions του GNTM έχουν ξεκινήσει. εδώ και μερικά 24ωρα, και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Τώρα Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Γιώργος Καράβας μας έδωσαν τις πρώτες εικόνες από τις auditions που γίνονται από τις οποίες θα επιλεγούν τα κατάλληλα άτομα για το ριάλιτι μόδας του STAR. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανάρτησαν οι κριτές υπάρχουν και αρκετά εξωτερικά γυρίσματα, λόγω του κορονοϊού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις