Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Ίσθμια: Έκκληση για εκκένωση, οι φλόγες έφτασαν στα σπίτια
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Ίσθμια: Έκκληση για εκκένωση, οι φλόγες έφτασαν στα σπίτια

Φωτιά Ίσθμια: Κλειστή η Π.Ε.Ο Ισθμού-Επιδαύρου και στα δύο ρεύματα

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα Ίσθμια, το απόγευμα της Παρασκευής (28/5), καθώς οι φλόγες έφτασαν μέχρι και στα σπίτια. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική. Οι πληροφορίες του korinthostv.gr αναφέρουν ότι η φωτιά, που μαίνεται στον οικισμό Κάβο Ισθμίας, ξέσπασε παραπλεύρως του δρόμου Κορίνθου-Επιδαύρου, κοντά σε δασική έκταση. Στο σημείο έσπευσαν επτά οχήματα με 22 πυροσβέστες και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Οπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα, η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια και έχει δοθεί εντολή για εκκένωση, ενώ κλειστή είναι και η Π.Ε.Ο Ισθμού-Επιδαύρου και στα δύο ρεύματα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Την ίδια ώρα φωτιά καίει και στη Μακρακώμη, καίγοντας δασική έκταση.

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα: Απεγκλώβισαν ένοικους

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Πεισιστράτους, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν ορισμένους ενοίκους άλλων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας. Οι συγκεκριμένοι είχαν εγκλωβιστεί και δεν μπορούσαν να κατεβούν λόγω των πυκνών καπνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις