11χρονη Χανιά: Αποκάλυψη από τη δασκάλα της, «ο πατέρας της με είχε ξυλοκοπήσει»

ΕΛΛΑΔΑ

11χρονη Χανιά: Αποκάλυψη από τη δασκάλα της, «ο πατέρας της με είχε ξυλοκοπήσει»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

11χρονη Χανιά: Η δασκάλα της είχε αλλάξει σχολείο λόγω του πατέρα της μικρής

28.05.2021 | 15:36

Τα ακριβή αίτια της θανάσιμης πτώσης του 11χρονου κοριτσιού από μεγάλο ύψος στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, συνεχίζουν να αναζητούν οι αρχές για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία. Η δασκάλα της έρχεται να δώσει ένα ακόμα στοιχείο στην υπόθεση, καθώς επιβεβαιώνει την βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της. Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ” δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της, αναφερόμενη στα προβλήματα που είχε δημιουργήσει ο χωρισμός της, στο κορίτσι.

Οι σχέσεις της 11χρονης με τους γονείς της έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι δεχόταν πίεση από τον πατέρα της για τις επιδόσεις της στο σχολείο. Δεν είχε αφήσει κάποιο “προειδοποιητικό” μήνυμα σε κοντινό της πρόσωπο η 11χρονη σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία από τις έρευνες των αστυνομικών. Πλέον, οι σχέσεις της 11χρονης με τους γονείς της έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που ασχολούνται με την υπόθεση που προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το 11χρονο κορίτσι τα τελευταία χρόνια δεχόταν πιέσεις, ειδικότερα από τον πατέρα της, για τις επιδόσεις της στο σχολείο.

Η βίαιη συμπεριφορά του πατέρα

«Με τον πρώην σύζυγό μου είχαμε παρελθόν, μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η κόρη μου ήταν το μεγαλύτερο παιδί και είχε περάσει πολλές φασαρίες. Φοβόταν για τη δική μου ζωή. Οταν εκείνος μπήκε στη φυλακή, ηρέμησε», δήλωσε χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα, οι Αρχές εξετάζουν και μαρτυρίες ψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών που παρακολουθούσαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η 11χρονη.

Το 11χρονο κορίτσι, το οποίο βρέθηκε νεκρό σε βράχια στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά της Κρήτης, φαίνεται πως είχε βιώσει στο σπίτι της δύσκολες καταστάσεις, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει πρώην δασκάλα της. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η εκπαιδευτικός τόνισε πως αναγκάστηκε να φύγει από το σχολείο στο οποίο εργαζόταν καθώς ο πατέρας της 11χρονης είχε βίαιη συμπεριφορά, την είχε χτυπήσει. Μετά από το περιστατικό ο πατέρας φυλακίστηκε για μερικούς μήνες. «Είχα κινδυνεύσει πάρα πολύ και αποφάσισα να προστατεύσω τη σωματική μου ακεραιότητα. Είχα δεχτεί πολλή βία από αυτόν τον άνθρωπο. Για μένα ήταν ένα μεγάλο σοκ, μεγάλο πλήγμα όλη αυτή η ιστορία και μάλιστα σε μία περίοδο της ζωής μου, κατά την οποία είχα και προβλήματα υγείας και προσπαθώ να την αφήσω πίσω μου. Είναι άλλο να ακούς για βία και τελείως διαφορετικό να τη βιώνεις».

Ετικέτες
Exit mobile version