Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler 27/5: Τα ψέματα στο Στέφανο και η απροσεξία της Αθηνάς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler 27/5: Τα ψέματα στο Στέφανο και η απροσεξία της Αθηνάς

Αγγελική spoiler 27/5: Ο Στέφανος δεν πρέπει να μάθει για την απαγωγή

Η «Αγγελική» εξακολουθεί να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και όσο οι εξελίξεις φτάνουν στο αποκορύφωμα η επιθυμία όλων για εκδίκηση είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Εδώ και 17 χρόνια Αγγελική προσπαθεί να αφήσει πίσω της το κορίτσι που κάποτε ήταν, την Μαργαρίτα, αλλά είναι αδύνατο να ξεχάσει ούτε στιγμή τι της έχουν κάνει. Ο ερχομός της στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού δεν είναι τυχαίος. Τα τέσσερα αδέρφια της οικογένειας,  σημάδεψαν τη ζωή της με τον χειρότερο τρόπο και εκείνη επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση. Μετά από μια έντονη εβδομάδα, με την απαγωγή της από το Δημήτρη και τη σύγκρουση με την Αθηνά στην οποία αποκάλυψε την αλήθεια για την κόρη της, η Αγγελική καλείται να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Αγγελική να λέει ψέματα στο Στέφανο για να μην καταλάβει τίποτα για την απαγωγή. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αθηνά την ότι ο Νικόλας σκοπεύει να μιλήσει στον Στέφανο για όλα κι εκείνη τρέχει να τον προλάβει. Ο Παύλος εξακολουθεί να υποπτεύεται τον Δημήτρη για την εξαφάνιση της Αγγελικής. Ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από την Χριστίνα που την έδιωξε όταν τον είχε ανάγκη. Η Ζωή προσπαθεί να πείσει την Αγγελική να φύγουν μακριά από το κτήμα αλλά δεν καταφέρνει.

Η Σοφία δε βρίσκει τον Ανδρέα

Η Κατερίνα δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα την κάνει έξαλλη με την Όλγα και αποφασίζουν με τον Δημήτρη να επισπεύσουν τον γάμο τους ώστε κανείς να μην έχει πια περιθώριο να προσπαθήσει να τους χωρίσει.  Η αστυνομία ψάχνει για τα χρήματα που υπεξαίρεσε ο Χανδρινός στο σπίτι της Τζένης αλλά δεν βρίσκει κάποιο στοιχείο. Η Σοφία ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο σπίτι και δεν βρίσκει τον Ανδρέα στο τηλέφωνο, ο οποίος γενικότερα παρουσιάζει μια περίεργη συμπεριφορά τελευταία.  Ο Θωμάς συμβουλεύει τον Αποστόλη να αφεθεί στον ερωτά του για την Ιωάννα. Η Τζένη βρίσκει κάτι στο σπίτι της που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Ενώ η Αθηνά προσπαθεί να συνετίσει τον Νικόλα, ο Στέφανος ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις