Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Μαριαλένα σχέση: «Ο Λιβάνης θα πρέπει να είναι πολύ μα… αν ξαναείναι μαζί της»
LIFESTYLE

Σάκης Μαριαλένα σχέση: «Ο Λιβάνης θα πρέπει να είναι πολύ μα… αν ξαναείναι μαζί της»

Σάκης Μαριαλένα σχέση: Η οικογένεια της είναι σοκαρισμένη

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έζησαν υπέροχες στιγμές στο Μαϊάμι, καθώς οι κόκκινοι κέρδισαν το μεγαλύτερο έπαθλο μέχρι στιγμής του Survivor 4. Πίσω στον Άγιο Δομίνικο οι μπλε παίκτες φάνηκαν να είναι πολύ απογοητευμένοι με τους Γιώργο Ασημακόπουλο και Ηλία Μπόγδανο να κάνουν τεράστιες αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, κατακεραύνωσαν Μαριαλένα και Σάκη καθώς οι σχέσεις τους δεν θυμίζουν σε τίποτα τα όσα λέγανε μεταξύ τους πριν λίγους μήνες.

Αποκάλυψαν ότι η σχέση τους είναι σκηνοθετημένη, με τον Ηλία να λέει ότι τους έχει δει να τσακώνονται δήθεν μπροστά στις κάμερες, και μετά να είναι μια χαρά. Στο Πρωινό, έπαιξαν δηλώσεις μέλους της οικογένειας της Μαριαλένας. «Η μητέρα της έχει χάσει 10 χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δεν θέλει τη Μαριαλένα, θα την «αδειάσει». Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα», αναφέρει μέλος της οικογένειας.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Εγώ διαφωνώ πλήρως με την τοποθέτηση του μέλους της οικογένειας, διότι είναι με την πλήρη γνώση της, δεν είναι ανήλικη η Μαριαλένα που την παρασέρνει ο Σάκης ή ο Acun. Ξέρει ότι με αυτά που έκανε, ότι έχει τελειώσει τη σχέση της με τον Λιβάνη. Γιατί κι ερωτευμένος να είναι ο Γιώργος Λιβάνης θα πρέπει να είναι πολύ μα… -μην πω τώρα τη λέξη- για να γυρίσει πίσω η Μαριαλένα και να ξαναείναι μαζί της. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα».

«Εγώ ξέρεις τι πιστεύω; Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ είναι ότι έχουν κάνει και σeξ μέσα στο δάσος. Με τα λεγόμενα των άλλων παικτών ότι πάνε μαζί τουαλέτα για 20 λεπτά. Το πιθανολογώ…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις