Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Σταματέρη – γάμος: Η συνέντευξη στην Αλίκη και η παντρειά στη Β’ Λυκείου
LIFESTYLE

Μαρία Σταματέρη – γάμος: Η συνέντευξη στην Αλίκη και η παντρειά στη Β’ Λυκείου

Μαρία Σταματέρη - γάμος: Η συνέντευξη στην Αλίκη και η παντρειά στη Β Λυκείου

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» στον Alpha βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Σταματέρη το βράδυ της Τετάρτης, η οποία παραχώρησε μια αποκαλυτπική συνέντευξη για τη ζωή της. Η ίδια μίλησε για το γάμο που έκανε όταν ήταν ακόμη μαθήτρια Λυκείου, για τον Σταμάτη Μαλέλη αλλά και για την τελευταία συνέντευξη  της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Μόναχο. «Eγώ παντρεύτηκα στη Β΄Λυκείου με έναν άντρα από τον Καναδά. Αλλά του είπα ότι θα σπουδάσω λίγο. Κράτησε έξι μήνες αυτή η σχέση. Παντρεύτηκα Χριστούγεννα και χώρισα Πάσχα. Σαν να μην ήταν γάμος. Δεν κατάλαβα και πως χώρισα. Ήμουν πιτσιρίκι» εξομολογείται η δημοσιογράφος.

Για τη σχέση της με το Σταμάτη Μαλέλη η ίδια αποκαλύπτει: «Με τον Σταμάτη Μαλέλη πηγαίναμε στην ίδια σχολή στην ΑΣΟΕΕ. Ήταν φίλος του αδελφού μου. Δούλευα σε ένα μπαράκι. Με κυνηγούσε ο Σταμάτης. Και είπε σε όλους εγώ αυτή θα την παντρευτώ. Κάποια στιγμή πάω σπίτι μου και βλέπω το Σταμάτη. Δεν ήξερε ότι ο φίλος του είναι αδελφός του. Μου ζητούσε να πάμε για ποτό και του έλεγα όχι. Τελικά ανέβηκα στη μηχανή του και τελείωσε. Μέσα σε ένα χρόνο παντρευτήκαμε και κάναμε και την κόρη μας.»

Η κόρη της και η συνέντευξη με την Αλίκη

«Δεν μου αρέσει που η κόρη μου ακολούθησε τη δημοσιογραφία. Δε μου λείπει η τηλεόραση αλλά σήμερα που ήρθα εδώ μου αρέσει σαν να γύρισα στο σπίτι μου. Ξεκίνησα στην τηλεόραση στο Mega.» «Για την τελευταία συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Είχαμε πάει στο Μόναχο. Ψάχναμε που θα πάει η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν είχαμε καταφέρει να τη βρούμε.  Στο αεροπλάνο η Αλίκη ήταν με τον Κωστα Σπυρόπουλο στην πρώτη θέση. Πήγα και παρακάλεσα το Σπυρόπουλο να μας κάνει μια δήλωση. Μου είπε οκ.» «Πήγα και είδα την Αλίκη. Είδα μια γυναίκα ταλαιπωρημένη… Για να δεις τι θα πει σταρ! Και με το που ανοίγει η κάμερα, η Αλίκη μεταμορφώθηκε. Έγινε μια άλλη. Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις