Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Σνικ χωρισμός: Η έμμεση απάντηση που έδωσε η Χριστοπούλου
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Σνικ χωρισμός: Η έμμεση απάντηση που έδωσε η Χριστοπούλου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Σνικ χωρισμός: Το unfollow και η απάντηση της Χριστοπούλου

Οι φήμες πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik δεν είναι πια μαζί έχουν φουντώσει, καθώς τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι, φαίνεται πώς τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης.  Ο γνωστός τράπερ έσβησε όλες τις κοινές του φωτογραφίες με την παρουσιάστρια, και στην συνέχεια έπεσε και unfollow. Ακόμα, δεν ακολουθεί στα social media ούτε την μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και σχολίασε την σχέση της Ηλιάνας και του Snik, αφήνοντας έμμεση απάντηση. «Με έκανε unfollow ο Σνίκαρος, όχι όντως; Εγώ τι να σου πω τώρα δεν κοιτάω ποιος με κάνει follow και ποιος unfollow. Εγώ γράφω Βασιλειάδου εδώ τώρα να κάνω την προξενίτρα η όχι; Τι άλλα νέα;», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η απόδειξη ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι

Πριν λίγες ημέρες φούντωσαν οι φήμες ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Σνικ έχουν χωρίσει, καθώς ο τράπερ διέγραψε τις φωτογραφίες τους από το Instagram. Στη συνέχεια έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου και ακολούθησε μια κοινή έξοδος με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Τους τελευταίους δύο μήνες η σχέση τους περνούσε κρίση και μάλιστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έφυγε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη. Κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει επίσημα για τον χωρισμό, ωστόσο ο Σνικ τον επιβεβαίωσε έμμεσα, κάνοντας unfollow από το Instagram την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ηλιάνα, από την πλευρά της τον ακολουθεί κανονικά, και έχει κρατήσει κάποιες φωτογραφίες τους.

Μάλιστα, μετά την κοινή φωτογραφία στη φιέστα του Ολυμπιακού, φήμες ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να είναι ζευγάρι με τον Snik, μόλις λίγο καιρό μετά από την είδηση του χωρισμού από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Είμαι μόνη, είμαι ελεύθερη και ωραία. Οι φήμες τα λένε αυτά για τον Snik. Η Αλεξάνδρα δεν το επιβεβαίωσε. Με τον Snik είμαστε φίλοι. Θα υπήρχε μια συνεργασία αν δεν έμπαινα στη Φάρμα. Είχαμε συζητήσει για ένα βίντεο κλιπ που δεν έγινε. Αυτό είναι όλο. Το παιδί είναι μια χαρά, συμπαθέστατος, τον εκτιμάω και είναι υπέροχος στη δουλειά του. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις