Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλέξανδρος Συνοδινός MasterChef: Η φιλία με τον Τζέιμς Καφετζή και η μελλοντική συνεργασία
LIFESTYLE

Αλέξανδρος Συνοδινός MasterChef: Η φιλία με τον Τζέιμς Καφετζή και η μελλοντική συνεργασία

Αλέξανδρος Συνοδινός MasterChef: Μίλησε για τον διαγωνισμό και για την ανάρτηση του Τζέιμς

Μπορεί να αποχώρησε λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, ωστόσο ο Αλέξανδρος Συνοδινός έχει κάνει ήδη πολύ καλά μελλοντικά σχέδια. Βρέθηκε την Πέμπτη στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου» και αποκάλυψε πράγματα για τον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά και για την κρυφή φιλία του με τον Τζέιμς Καφετζή. Αρχικά, αναφέρθηκε στη χθεσινή ανάρτηση του Τζέιμς στο Instagram, και αποκάλυψε πως οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά. «Γνωριζόμαστε προσωπικά εδώ και χρόνια με τον Τζέιμς. Και με τον αδερφό του γνωρίζομαι πάρα πολύ καλά, κάναμε πολύ παρέα στο Λονδίνο. Με έχουν φιλοξενήσει τα παιδιά στη Ρόδο».

Ακόμη, ο Αλέξανδρος μίλησε για το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και την αποχώρησή του. Ακόμα μίλησε για την επόμενο επαγγελματικό του βήμα, λέγοντας ότι ελπίζει να μείνει στη χώρα. «Δεν έχω κλείσει ακόμη κάτι. Κάτι θα κάνουμε στη Ρόδο… Και με τον Τζιοβάνι κάτι έχουμε πει, θα δούμε! Πάμε Ρόδο να γίνει ένα τουρλού τουρλού. Θα κάνουμε μείξη MasterChef με Survivor». Ακόμα, μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρίνα Ντεμολλάι, αλλά και για τον Διονύση, με τον οποίο δεν τα «βρήκαν» ποτέ, και δεν ταίριαξαν σε τίποτα.

Η επιστροφή στο MasterChef

«Επέστρεψα συνειδητοποιημένος στο MasterChef. Βλέποντας κάποια πράγματα απ’ έξω κλείστηκα ακόμα περισσότερο και αφοσιώθηκα ακόμα περισσότερο στο στόχο μου. Το πιο καθοριστικό ήταν αυτά που άκουσα από τη Μαρίνα, βγαίνοντας έξω είδα ένα τελείως άλλο πρόσωπο, που δεν μου είχε δείξει, που δεν είχα καταλάβει, ότι ασχολείται τόσο και δίνει βάση στο κουτσομπολιό. Όσο ήμασταν μέσα και κάναμε παρέα ούτε θα σχολιάζαμε κανέναν, ούτε τίποτα. Ήταν πολύ περίεργο και νομίζω ότι πειράχτηκα λίγο και με τον εαυτό μου που δεν το κατάλαβα και έφτασε να περάσει όλος αυτός ο καιρός και να το δω σαν τρίτος. Αλλά εντάξει, μαθήματα είναι αυτά».

Και συνέχισε: «Δεν επηρεάστηκα σε κάτι από τη Μαρίνα γιατί δεν υπήρχε κάτι να επηρεαστώ. Δεν ήταν κλίκα, ήταν παρέα. Με πήρε λίγο η μπάλα. Οι δυο μας, βέβαια, τα ξεκαθαρίσαμε μετά. Της είπα ότι πειράχτηκα με όλο αυτό και εκείνη κατάλαβε το λάθος της. Μου είπε ότι ίσως κάποια πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται, ότι κάποια είναι πιο κομμένα, δεν αναφέρεται ολοκληρωμένη η άποψη».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις