Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάνα Μπάρμπα – Φιλιππίδης: Η ηθοποιός δίνει συνέχεια στην ανάρτηση που συζητήθηκε
LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα – Φιλιππίδης: Η ηθοποιός δίνει συνέχεια στην ανάρτηση που συζητήθηκε

Βάνα Μπάρμπα - Φιλιππίδης: Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη, λέει

Δίνοντας συνέχεια στην ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες και θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα φάουλ της καριέρας της, η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξή της στο You, εκφράζει εκ νέου τη στήριξή της στον Πέτρο Φιλιππίδη. Μετά λοιπόν από την ανάρτησή της που έλεγε «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» και ξεσήκωσε σάλο αντιδράσεων, η Βάνα Μπάρμπα, επανέρχεται μιλώντας αποκλειστικά στο You.

«Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα… Και ρωτώ “μήπως μέσα από όλο αυτό υπάρχει ένα ταξικό bullying; Μήπως πρέπει σώνει και ντε να την πληρώσουν αυτοί που δούλευαν χρόνια και είχαν εξουσία; Μήπως παίζει κι αυτό ασυνείδητα;», ανέφερε μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά, η Βάνα Μπάρμπα.

Ήταν η ώρα για το ελληνικό #metoo

Στην ίδια συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα τονίζει πάντως ότι ήταν η ώρα για το ελληνικό #metoo. «Είμαι σύμφωνη να βρουν οι νέοι άνθρωποι ανάστημα για να ορθώσουν απέναντι στην εξουσία. Φυσικά είμαι μαζί τους, είμαι με οποιαδήποτε φωνή γυναικεία και αντρική είναι αδύναμη απέναντι στο τέρας που ονομάζεται εξουσία». Ανέφερε ακόμη ότι στην παρούσα φάση δεν έχει ακούσει προσωπικά τίποτα και συμπληρώνει: «Υπάρχουν πολλές κακίες, υπάρχει τεράστιος φθόνος και δεν είμαι ποτέ έκπληκτη».

Και συμπλήρωσε: «Στη σημαία της αδικίας σηκώνω εγώ σήμερα το χέρι μου, γιατί είναι αδικία -και είμαι εναντίον- να γίνονται τηλεδίκες και δικαστήρια μέσω του διαδικτύου. Αν αυτήν τη στιγμή είμαι μόνη μου έναντι χιλιάδων ανθρώπων που σέβομαι την άποψή τους εγώ λέω το εξής: Αφήστε να πάνε τα πράγματα στη δικαιοσύνη, μην τη φιμώνουμε και μην την επηρεάζουμε (…) Δικάζουμε κάποιον και τον αποκαλούμε “δολοφόνο”, ας το κάνει το δικαστήριο και όχι το διαδίκτυο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις