Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζέιμς Καφετζής – Μαξίν: Δημοσίευσε φωτογραφία της πρώην του στο Instagram
LIFESTYLE

Τζέιμς Καφετζής – Μαξίν: Δημοσίευσε φωτογραφία της πρώην του στο Instagram

Τζέιμς Καφετζής - Μαξίν: Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Η προσωπική ζωή του Τζέιμς Καφετζή είχε απασχολήσει ιδιαιτέρως, ενόσω βρισκόταν στο Survivor 4. Φήμες το ήθελαν να έχει ερωτικές σχέσεις με τη Μαριπόζα, ενώ στη δημοσιότητα είχε έρθει και το όνομα της συντρόφου του. O 24χρονος υπήρξε ζευγάρι με την Maxine που έχει καταγωγή από τη Γερμανία, αλλά χώρισαν πριν αυτός μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Τζέιμς ωστόσο δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη που τρέφει για εκείνη, και σήμερα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram του. Φαίνεται πως ήρθαν ξανά κοντά, μιας και έχουν κανονίσει να συναντηθούν. Οι φήμες περί επανασύνδεσης ήταν λογικό να ξεσπάσουν. Μάλιστα, σχολίασε μάλλον χιουμοριστικά ότι έπεσε «παντόφλα», αφήνοντας πολλά υπονοούμενα.

«Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της. Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό», είχε πει ο ίδιος πριν την έναρξη ενός αγωνίσματος στο Survivor.

Μαριπόζα: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον James Καφετζή

Η γνωστή influencer μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor, αλλά και για την σχέση της με τον James Καφετζή. Συγκεκριμένα η Έλενα Κρεμλίδου, είπε: «Εμένα ένα πράγμα με ενόχλησε, το θεώρησα άδικο. Το ότι ειπώθηκαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Με ενόχλησε το ότι δεν ήμουν εκεί για να υπερασπιστώ τη θέση μου, το έκαναν όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν είναι ότι απλά έλειπα, ήμουν αλλού. Δεν περίμεναν ότι θα γυρίσω. Είχαν φρικάρει όταν γύρισα να τους χαιρετήσω».

«Με τον James ελάχιστα γνωριζόμασταν πριν. Απλά βρεθήκαμε σε ένα event. Δεν τον ξέρω χρόνια, ούτε κάναμε παρέα. Μέσα στο παιχνίδι τον έμαθα. Μου αρέσει πολύ που έχει μυαλό. Πιστεύω ότι είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και τον θαυμάζω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις