Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Ηλιάκη έγκυος: Ποζάρει και μας δείχνει την κοιλίτσα της
LIFESTYLE

Μαρία Ηλιάκη έγκυος: Ποζάρει και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Μαρία Ηλιάκη έγκυος: Σε λιγότερο από ένα μήνα φέρνει στο κόσμο το μωράκι της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Η γνωστή παρουσιάστρια σε λιγότερο από ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της. Η Μαρία Ηλιάκη μένει μόνιμα στην Ελβετία, αφού εκεί εργάζεται ο αγαπημένος της και συχνά μέσα από το Instagram δείχνει στους ακολούθους της στιγμές της καθημερινότητάς της. Αυτό έκανε και πρόσφατα αφού ανήρτησε μια νέα φωτογραφία της και εκεί την είδαμε να ποζάρει με εσώρουχα και με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Mom to be…», έγραψε η εγκυμονούσα κάτω από την φωτογραφία που κοινοποίησε. Όπως μπορείτε να δείτε η κοιλίτσα της παρουσιάστριας έχει φουσκώσει αρκετά και η χαρά της είναι άπιαστη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Ποιο είναι το φύλο του μωρού

Βρίσκεσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και παρόλο που έχει αρχίσει να βαραίνει και η καθημερινότητά να τη δυσκολεύει, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.  Η Μαρία έχει επιλέξει να περνά την εγκυμοσύνη της, δίπλα στον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ελβετία. Ο ίδιος την προσέχει και με το παραπάνω, καθώς είναι γυναικολόγος.

Η Μαρία όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να ξεκουράζεται και να χαίρεται την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της. Αυτό τον καιρό μάλιστα ετοίμασε και το παιδικό δωμάτιο του μωρού, το οποίο μας το έδειξε σ’ ένα story video, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H Μαρία έχει φροντίσει για όλα και περιμένει με ανυπομονησία το μωράκι τους. Το χρώμα που επέλεξε για το δωμάτιο είναι το λευκό, το οποίο -όπως είπε και στο video- θα αποτελέσει τη βάση για να προσθέσει χρώμα μετά. Μπορεί η Μαρία να μην έχει αποκαλύψει ακόμη το φύλο του μωρού, όμως στο video που ανέβασε έβαλε ένα animation μωράκι που το προδίδει. Φαίνεται πως περιμένει αγοράκι!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις