Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λάκης Γαβαλάς – βίλα Μύκονος: «Δεν έχω πρόβλημα, εγώ πουλάω λάμψη»
LIFESTYLE

Λάκης Γαβαλάς – βίλα Μύκονος: «Δεν έχω πρόβλημα, εγώ πουλάω λάμψη»

Λάκης Γαβαλάς - βίλα Μύκονος: Οι δηλώσεις του ενώ η ιδιοκτησία άλλαζε «χέρια»

Η φημισμένη βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο πέρασε σε νέο ιδιοκτήτη, και φαίνεται να μην τον ενοχλεί καθόλου. Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ξεκίνησε στις 10 το πρωί με τιμή πρώτης προσφοράς στα 1.582.000 ευρώ και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι με τιμή κατακύρωσης στα 1.910.000 ευρώ. Η κατασχεμένη ιδιοκτησία του Λάκη Γαβαλά βρίσκεται στην περιοχή Φτελιά της Μύκονου και αποτελείται από κτήμα 4.804 τ.μ., υπόγειο 149,30 τ.μ ισόγειο 241,20 τ.μ., πρώτο όροφο 133,11τ.μ και πισίνα με επιφάνεια 120 τ.μ.

Ο  Λάκης Γαβαλάς μίλησε σχετικά με αυτό στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. «Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάω στην Πάρο, πάω στα Κουφονήσια, στη Σίκινο, στη Φολέγανδρο, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω φίλους παντού, γιατί μόνο εκεί μπορώ να πάω, όπου με καλούν και μου πληρώνουν γιατί δεν έχω χρήματα. Αλλά εγώ δεν πουλάω φτώχια, πουλάω λάμψη, αυτό ξέρω να πουλάω καλά» είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Από τι αποτελείται η βίλα

Με βάση την έκθεση του πλειστηριασμού που έγινε με επισπεύδουσα την Alpha Bank (ως διαχειρίστρια της GALAXY IV FUNDING DESIGNATED ACTIVITY COMPANY) επί του αγροτεμαχίου υφίσταται διώροφη οικοδομή η οποία αποτελείται από:
α) υπόγειο, επιφανείας 149,30 τ.μ., με μηχανοστάσιο, δεξαμενή καυσίμων αποθήκες αλλά και ένα δωμάτιο με λουτρό

β) ισόγειο, που βρίσκεται σε επαφή με το υπόγειο, επιφανείας 241,20 τ.μ. και με χώρο υποδοχής, κουζίνα, 5 υπνοδωμάτια με λουτρό και

γ) πρώτο όροφο, επιφανείας 133,11τ.μ. με χώρο υποδοχής, καθιστικό, τραπεζαρία και ένα υπνοδωμάτιο με λουτρό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις