Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Maneskin συνέντευξη: Η «εκδίκηση» των Ιταλών για την ιστορία με τα ναρκωτικά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Maneskin συνέντευξη: Η «εκδίκηση» των Ιταλών για την ιστορία με τα ναρκωτικά

Maneskin συνέντευξη: Παίρνουν το αίμα τους πίσω οι Ιταλοί για την ιστορία με τα ναρκωτικά

Μπορεί να βγήκε αρνητικό το τεστ για την ανίχνευση ουσιών, στο οποίο υποβλήθηκε ο τραγουδιστής των Maneskin, που κέρδισαν τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, όμως ο απόηχος της κατάστασης απασχόλησε την ιταλική αποστολή και τη δισκογραφική τους εταιρεία. Ο 22χρονος Damiano David κατηγορήθηκε από μεγάλο μέρος των θεατών του διαγωνισμού, ότι έκανε χρήση κοκαϊνης στο Green Room, την ώρα του τελικού του Σαββάτου, επειδή «πιάστηκε» να σκύβει προς το τραπέζι.  Αν και ο νεαρός ρόκερ εξήγησε πως ο λόγος που έσκυψε ήταν γιατί ο κιθαρίστας Thomas Raggi , που ήταν δίπλα του, είχε σπάσει ένα γυαλί στα πόδια τους, ο θόρυβος δεν καταλάγιασε και έτσι προθυμοποιήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις αίματος. «Καμιά κατανάλωση ναρκωτικών δεν συνέβη στο Green Room και θεωρούμε ότι έκλεισε το θέμα» ανακοίνωσε η EBU.

«Μας ανησυχεί που οι ανακριβείς εικασίες που οδηγούν σε ψεύτικες ειδήσεις επισκίασαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και επηρέασαν άδικα το συγκρότημα. Συγχαίρουμε τους Måneskin για άλλη μια φορά και τους ευχόμαστε τεράστια επιτυχία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το ιταλικό μέλος μας Rai για την παραγωγή ενός θεαματικού διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision του χρόνου στην Ιταλία», συμπληρώνει η EBU.

Τέλος οι συνεντεύξεις

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου»: «Η δισκογραφική τους εταιρία τους έχει αποκλείσει από κάθε είδους συνέντευξη. Τηλεοπτική, αλλά και σε κάθε είδους μέσο μέχρι νεοτέρας…». «Δεν κάνω ναρκωτικά. Σας παρακαλώ, παιδιά. Μην το λέτε αυτό, καμιά κοκαΐνη», δήλωσε ο τραγουδιστής στ συνέντευξη Τύπου για τη νίκη της Ιταλίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις