Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler 25/5: Η απόφαση του Στέφανου που θα τα αλλάξει όλα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler 25/5: Η απόφαση του Στέφανου που θα τα αλλάξει όλα

Αγγελική spoiler 25/5: Η απόφαση που θα τα αλλάξει όλα και το ξεκίνημα μιας νέας ζωής

Η απόφαση που πρόκειται να πάρει ο Στέφανος πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στη δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική». Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού TV O’ Clock που κυκλοφορεί, ο Στέφανος αποφασίζει να παραιτηθεί από την οικογενειακή επιχείρηση και να αρχίσει µία νέα ζωή, µακριά από την οικογένειά του, µε την Αγγελική και  τη Δανάη. H Αθηνά για τόσα χρόνια πάλευε να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη. Όμως, όλα ανατρέπονται όταν η Αγγελική έρθει μαζί με αποκαλύψεις που πέφτουν σαν βόµβα η µία µετά την άλλη. Όπως είδαµε πρόσφατα, ο Στέφανος έµαθε πως ο πατέρας του βίασε τη Λένα και ο Μιχάλης είναι αδελφός του. Αυτό τον απομάκρυνε ίσως οριστικά από την Αθηνά, η οποία όπως απεδείχθη «κουκούλωσε» το έγκληµα.

Από την άλλη, η εξαφάνιση της Αγγελικής έρχεται να αλλάξει όλα τα δεδοµένα.  Η Αθηνά σώζει την Αγγελική από τα χέρια του Δημήτρη και εκείνη επιστρέφει µε τον όρο να φύγει από το κτήμα και να µην αποκαλύψει σε κανέναν την ταυτότητά της.Η ίδια προτρέπει τη Ζωή να γυρίσει πίσω στη Φινλανδία για το καλό της, επειδή όσο έχει στην κατοχή της το βίντεο στο οποίο έχουν καταγράψει τη µαρτυρία της για το τι της έχει συµβεί διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Παράλληλα, ο Παύλος επιµένει ζητώντας µία απάντηση από τη µητέρα του όσον αφορά τον πατέρα της Αγγελικής και το πώς πραγµατικά πέθανε, αλλά εκείνη συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε ανάµειξη µε τον θάνατό του. Ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Μιχάλη ότι ο Δηµήτρης τον εκβιάζει, και αυτός τον παροτρύνει να µιλήσει στον Στέφανο.

Η Αγγελική αποφασίζει να πει την αλήθεια στην Τζένη

Η Αθηνά δίνει µάχη µε τον χρόνο για να µη µάθουν ο Παύλος και ο Στέφανος τίποτα παραπάνω απ’ όσα ξέρουν µέχρι σήµερα. Γι’ αυτό λέει στην Αγγελική πως θα τη βοηθήσει να πείσει τον Στέφανο να φύγουν από το κτήµα µόνο αν της δώσει όλες τις κόπιες του βίντεο. Στο επόμενο διάστημα, ο Στέφανος είναι πολύ προβληµατισµένος, αφού βλέπει ότι η αγαπημένη του δεν µπορεί να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε και σκέφτεται ότι θα της έκανε καλό αν άλλαζαν περιβάλλον. Έτσι, προτείνει στη Δανάη, ακόµη µία φορά, να φύγουν από το κτήµα, αν και η αντίδρασή της τον αιφνιδιάζει.

Την ίδια ώρα, η Αγγελική συναντιέται µε την Τζένη και αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για το ποια πραγµατικά είναι. Ακόµη, ο Στέφανος σκέφτεται να µιλήσει στη Δανάη για τη συγγένεια µε τον Μιχάλη πριν φύγουν από το κτήµα, και η Αγγελική τον παροτρύνει να το κάνει.

Η Αθηνά ψάχνει το βιολογικό πατέρα της Δανάης

Εν τω µεταξύ, κρυφά απ’ όλους, η Αθηνά κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να ανακαλύψει αν βιολογικός πατέρας της Δανάης είναι κάποιος από τους γιους της, ενώ η Τζένη µαθαίνει όλη την αλήθεια για τους Αργυρούς από την Αγγελική και της προσφέρει τη βοήθειά της. Την επόµενη µέρα, ο Στέφανος είναι αποφασισµένος να αλλάξει ζωή µαζί µε την Αγγελική και την κόρη του. Έτσι, αποκαλύπτει στη Δανάη ότι ο Μιχάλης είναι αδελφός του και η κοπέλα, παρά το σοκ, το δέχεται πολύ θετικά, καθώς ήδη τον θεωρεί οικογένεια, αφού σε όλη της ζωή ήταν δίπλα της.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος ανακοινώνει στην Αθηνά την παραίτησή του από την επιχείρηση και λέει στην Αγγελική ότι φεύγουν. Ωστόσο, προς έκπληξη όλων, εκείνη δεν αντιδρά όπως περίµεναν. Από την άλλη, η Αθηνά, αν και ήθελε να αποµακρύνει την Αγγελική από τη ζωή τους, βλέπει πως χάνει και τον γιο της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις