Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 λέξεις – τελευταίο επεισόδιο: Τι αποκαλύπτει η Πέννυ Φοινίρη για το φινάλε
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις – τελευταίο επεισόδιο: Τι αποκαλύπτει η Πέννυ Φοινίρη για το φινάλε

8 λέξεις - τελευταίο επεισόδιο: Τι αποκαλύπτει η τηλεοπτική Έλλη για το φινάλε της σειράς

Οι «8 λέξεις» ετοιμάζονται να ρίξουν αυλαία και όπως αναφέρει και η τηλεοπτική Έλλη, «κάθε κατεργάρης, επιτέλους, θα βρεθεί στον πάγκο του». Η Πέννυ Φοινίρη μιλά για τον γάμο της με τον Φρίξο, το μωρό που περιμένουν και το ευτυχισμένο τέλος του σίριαλ, στις παρακάτω γραμμές. Yποδύεστε ένα πολύ γνώριμο μας πρότυπο, μια κοπέλα της διπλανής πόρτας. Από πού αντλήσατε έμπνευση; «Από την κυρία στο σουπερμάρκετ, την κυ­ρία στην τράπεζα, το κορίτσι στο καφέ. από την ίδια τη ζωή». Η Ελλη έχει στοιχεία της Πέννυς στον χαρακτήρα της; «Πιστεύω πως το μόνο τους κοινό είναι η αισιοδο­ξία». Ενώ είναι ερωτευμένη πάντως, δεν διστάζει να «ζορίσει» τον Φρίξο προκειμένου να γίνει το δικό της «Ναι. δεν θεωρεί πως ο έρωτας πρέπει να αλλοιώνει την προσωπικότητα μας. Για αυτό συνεχίζει να υπερα­σπίζεται τις απόψεις της και θα συνεχίσει να το κάνει».

Έχετε φανταστεί πως θα είναι ο Φρίξος ως πατέρας; «Τρυφερός, δοτικός, υπερβολικός υπερπροστατευ­τικός, πρότυπο. Όπως είναι γενικότερα στη ζωή του αυτός ο ήρωας». Ήταν ο γάμος σας με τον Φρίξο όπως τον είχατε φανταστεί; «Ναι, υπήρχε άφθονο κέφι, χορός, παραμύθι, παρά­δοση, χιούμορ και βλέμματα ερωτευμένων. Νομίζω πως όλοι και πρωταγωνιστές και θεατές πέρασαν καλά». Πώς θα είναι, αλήθεια, η ζωή τους στο εξης; Δεν θα ηρεμήσουν λίγο οι εντάσεις που τους χαρα­κτηρίζουν; «Καθόλου, είναι οι ίδιοι άνθρωποι, με τις ιδιαιτερότητές τους και τις συγκρούσεις τους, απλώς τώρα φοράνε και μια βέρα στο δεξί». Η Ελλη θα συνεχίζει να τον ζηλεύει; «Νομίζω οι άνθρωποι που ζηλεύουν δεν θεραπεύ­ονται εύκολα, οπότε ναι».

«Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» στο τελευταίο επεισόδιο

Το γεγονός πως πρότειναν στον Φρίξο από τον εκδοτικό οίκο να εκδώσει το βιβλίο του, θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις τους; «Φέρνει έναν μικρό ανταγωνισμό αλλά τώρα για την Ελλη είναι πιο σημαντική η μητρότητα». Η Ελλη θα συνεχίσει να γράφει; «Οχι, γιατί η συγγραφή μπήκε στη ζωή της τυχαία, με την εξαφάνιση του ημερολογίου της. Θα συνεχίζει να παίζει τρομπόνι όμως, γιατί λατρεύει τη μουσική της». Σε ό,τι αφορά στις εντάσεις των φίλων τους, Οδυσσέα και Ερση, θα βοηθήσουν ώστε να εξο­μαλυνθούν τα πράγματα; «Θα κρατήσουν αποστάσεις γιατί πρόκειται για πολύ ευαίσθητα θέματα». Πώς θα σας βρει το τελευταίο επεισόδιο των «8 λέξεων»; «Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, μονιασμένοι και ευτυχισμένοι». Αν μπορούσατε τι θα της λέγατε; «θα της έλεγα: “Πες την ουσία, ρε κορίτσι μου, μην το πας μέσω Λαμίας”», λέει η ίδια στο tv 24

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις