Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τατιάνα Στεφανίδου τροχαίο: Αποκαλύπτει τον λόγο που γέννησε πρόωρα
LIFESTYLE

Τατιάνα Στεφανίδου τροχαίο: Αποκαλύπτει τον λόγο που γέννησε πρόωρα

Τατιάνα Στεφανίδου τροχαίο: Η σύμπτωση που έκανε την παρουσιάστρια να λυγίσει

Με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Σουνίου, στη Λομβάρδα, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε ένα κρυφό περιστατικό. Η ίδια στο παρελθόν είχε τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο θα μπορούσε να της κοστίσει την ζωή. Αυτό το τρακάρισμα την οδήγησε μάλιστα στο να γεννήσει πρόωρα. «Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει πάρα πολλά τροχαία σε αυτόν τον δρόμο. Να σας πω και τη δική μου εμπειρία. Και εγώ παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Ήμουν έγκυος. Δυο μέρες πριν γεννήσω, τράκαρα μέσα στην τρύπα του Καραμανλή και ήρθε το παιδί πρόωρα στον κόσμο. Έχω και εγώ εμπειρία. Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους» είπε χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Τρίτης μίλησαν στο T-Live από το σημείου του τροχαίου, οι γονείς της γυναίκας που έχασε τη ζωή της. Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα που απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια την 39χρονη γυναίκα, μητέρα ενός 9χρονου κοριτσιού, η οποία μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου εξέπνευσε.  Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ακόμη δύο τραυματίες, ο ένας από τους δύο σύζυγος της 39χρονης, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Προμηθέας οδεύοντας προς την επιστροφή της χαμένης ξεγνοιασιάς που τόσο βάναυσα έκλεψε από όλους η πανδημία.

«Το πρώτο βήμα προς τη δική μου Ελευθερία! ✌🏻Εμβολιάστηκα στο Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι. Εννιά το βράδυ και οι άνθρωποι του στρατού ξηράς, της πολεμικής αεροπορίας και του ναυτικού ήταν εκεί ακούραστοι, με το χαμόγελο στα χείλη και γεμάτοι ευγένεια. Πραγματοποιούν χιλιάδες εμβολιασμούς καθημερινά, με οργάνωση που ζήλεψαν ακόμη και οι Γερμανοί.
Σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε περήφανοι για σας! Περήφανοι για την Ελλάδα μας! Η αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας κυρία Ελένη Πολυμενίδου είχε το πιο… ελαφρύ χέρι. Δεν κατάλαβα τίποτα» έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram η Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις