Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Μαριαλένα – Survivor 4: Πόσα λεφτά παίρνουν μετά από τη νέα συμφωνία με τον Ατζούν
LIFESTYLE

Σάκης Μαριαλένα – Survivor 4: Πόσα λεφτά παίρνουν μετά από τη νέα συμφωνία με τον Ατζούν

Σάκης Μαριαλένα - Survivor 4: Πήραν «προαγωγή» από τον Ατζούν

Το Survivor 4 πήρε παράταση ενός μήνα, που σημαίνει ότι θα το βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέχρι και τον Ιούλιο. Η απόφαση αυτή του Ατζούν τάραξε πολλούς παίκτες, ιδιαίτερα τους «χαμηλόμισθους», οι οποίοι είναι εκεί μήνες και έχουν κουραστεί ψυχικά και σωματικά. Ο ίδιος έσπευσε να τους ανταμείψει, ανεβάζοντας τα ποσά που παίρνουν μηνιαίως. Σύμφωνα με «Το Πρωινό» και του Αλέξη Μίχα ο Ατζούν Ιλιτζαλί διπλασίασε την αμοιβή του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη.

Οι δυο τους θα εισπράξουν το ποσό με τη μορφή μπόνους στο τέλος του Survivor. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η Μαριαλένα που έπαιρνε 500 ευρώ την εβδομάδα, τώρα θα παίρνει 1.000. Ο Σάκης Κατσούλης από τα 1.500, θα παίρνει πλέον 3.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ελλάδα Τουρκία – Survivor 4: Το σημερινό μεγάλο έπαθλο

Έναν τελείως διαφορετικό αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουμε σήμερα στο Survivor 4, καθώς στην ελληνική ομάδα έρχονται και οι τούρκοι παίκτες. Βέβαια, από όσο φαίνεται, δεν θα είναι ένας κλασσικός αγώνας αναμέτρησης μεταξύ των δύο χωρών, αλλά οι τούρκοι παίκτες θα αναμειχθούν με τους Έλληνες και θα παλέψουν για ένα μεγάλο έπαθλο. Μπορεί να συμβαίνει αυτό φιότι οι Έλληνες παίκτες είναι τραυματισμένοι και δεν έχουν τόσο αντοχές. Κανείς δεν ξέρει πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση. Ο Ατζούν φαίνεται ότι κάνει να πάντα για να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης, και τα καταφέρνει. Σίγουρα αυτός ο αγώνας θα μας καθηλώσει. Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει;

Να υπενθυμίσουμε αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει αποχώρηση και οι παίκτες θα αγωνιστούν για δύο έπαθλα. Από την ελληνική πλευρά, στην κόκκινη ομάδα αυτή την εβδομάδα βρίσκεται ο Σάκης, ο Τριαντάφυλλος, η Μαριαλένα και η Ελένη. Η μπλε αποτελείται από τον Γιώργο, τον Ηλία, την Καρολίνα και τον Κόρο. Οι παίκτες είναι ισάξια κατανεμημένοι, για αυτό και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι τούρκοι να σημειώσουμε ότι έχουν το Survivor σαν εθνικό άθλημα, για αυτό και είναι όλοι τους πάντα δυνατοί. Πάντως στα social media ακούγεται ότι η ομάδα που θα κερδίσει είναι η μπλε.

Ελλάδα Τουρκία – Survivor 4: Trailer

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις