Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Σνικ χωρισμός: Η απόδειξη ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι
LIFESTYLE

Ηλιάνα Σνικ χωρισμός: Η απόδειξη ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι

Ηλιάνα Σνικ χωρισμός: Έμμεση επιβεβαίωση από τον τράπερ

Πριν λίγες ημέρες φούντωσαν οι φήμες ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Σνικ έχουν χωρίσει, καθώς ο τράπερ διέγραψε τις φωτογραφίες τους από το Instagram. Στη συνέχεια έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου και ακολούθησε μια κοινή έξοδος με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Τους τελευταίους δύο μήνες η σχέση τους περνούσε κρίση και μάλιστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έφυγε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη. Κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει επίσημα για τον χωρισμό, ωστόσο ο Σνικ τον επιβεβαίωσε έμμεσα, κάνοντας unfollow από το Instagram την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ηλιάνα, από την πλευρά της τον ακολουθεί κανονικά, και έχει κρατήσει κάποιες φωτογραφίες τους.

Μάλιστα, μετά την κοινή φωτογραφία στη φιέστα του Ολυμπιακού, φήμες ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να είναι ζευγάρι με τον Snik, μόλις λίγο καιρό μετά από την είδηση του χωρισμού από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Είμαι μόνη, είμαι ελεύθερη και ωραία. Οι φήμες τα λένε αυτά για τον Snik. Η Αλεξάνδρα δεν το επιβεβαίωσε. Με τον Snik είμαστε φίλοι. Θα υπήρχε μια συνεργασία αν δεν έμπαινα στη Φάρμα. Είχαμε συζητήσει για ένα βίντεο κλιπ που δεν έγινε. Αυτό είναι όλο. Το παιδί είναι μια χαρά, συμπαθέστατος, τον εκτιμάω και είναι υπέροχος στη δουλειά του. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ανακοινώθηκε το τέλος του “Pop Up”

Τέλος μπαίνει και στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, το «Pop Up», καθώς ολοκληρώνει τον κύκλο του για φέτος στις αρχές Ιουλίου και συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 Ιουλίου. Η ημερομηνία του φινάλε της εκπομπής ανακοινώθηκε δια στόματος Φωτεινής Πετρογιάννη. Μάλιστα, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, οι φήμες τη θέλουν ακόμα και να συνεργάζεται τηλεοπτικά με τη μάνατζέρ της, Έλενα Χριστοπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις