Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler 24/5: Η συνταρακτική αποκάλυψη για το Δημήτρη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler 24/5: Η συνταρακτική αποκάλυψη για το Δημήτρη

Αγγελική spoiler 24/5: Η συνταρακτική αποκάλυψη για το Δημήτρη

Ανατριχιαστικές οι εξελίξεις με το θανατικό που έχει εξαπλωθεί για τα καλά στην «Αγγελική» του Alpha. Όλοι πλην του Στέφανου δεν έχουν σταματήσει να ρωτούν την Αθηνά για τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής, αφού την θεωρούν ύποπτη. Η ίδια ωστόσο το αρνείται κατηγορηματικά, και τους τονίζει ότι κανένα μέλος της οικογένειας τους δεν εμπλέκεται με τον άνδρα που τους βοηθούσε στο κτήμα πριν από πολλά χρόνια. Η αλήθεια είναι όμως, ότι προσπαθεί να καλύψει τον Δημήτρη, που τον σκότωσε πάνω στα νεύρα του. Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Αποστόλης ακούσει μια στιχομυθία της Αθηνάς και του Δημήτρη σχετικά με την Αγγελική και το κακό που έχει προκαλέσει στις ζωές τους. Συγκεκριμένα, εκείνος θα παρακαλεί την Αθηνά να του δώσει την άδεια να τη «καθαρίσει», όπως έκανε πριν χρόνια και τον πατέρα της που τον έθαψε στον κήπο, αφού αν μαθευτεί ο βιασμός, η οικογένεια τους θα διαλυθεί ολοσχερώς.

Ακούγοντας ο Αποστόλης τα λόγια αυτά, σπεύδει να τα μεταφέρει αμέσως στον αδελφό του, του οποίου οι υποψίες θα βγουν αληθινές. «Είναι επικίνδυνος. Μου το είχες πει αλλά πλέον σιγουρεύτηκα. Ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει την Αγγελική, όπως σκότωσε και τον πατέρα της λίγα χρόνια πριν. Τον άκουσα να το λέει στη μάνα του. Πρέπει να βρεις την Αγγελική, Μιχάλη. Η ζωή της είναι σε άμεσο κίνδυνο. Κάνε κάτι…», θα του επισημάνει και ο Μιχάλης με τη σειρά του θα το πει στην Αγγελική, η οποία μόλις το μάθει θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Το αιματοβαμμένο κτήμα

Το παραπάνω περιστατικό θα ακουστεί λίγες ώρες πριν τον γάμο του Δημήτρη και της Κατερίνας. Ο Μιχάλης δεν μπορεί παρά να κάνει διαφορετικά και αμέσως ξεκινά να ψάχνει στο κτήμα των Αργυρών. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός πως άπαντες είναι παρόντες στο ιερό μυστήριο, οπότε αυτό του δίνει το περιθώριο να κινηθεί πιο γρήγορα στο κτήμα των αφεντικών του και χωρίς να κινήσει υποψίες. Εκείνη τη στιγμή, ο Αποστόλης θα θυμηθεί πως ένα οστό είχε βρεθεί στη συγκεκριμένη έκταση λίγο καιρό πριν από κάποιον υπάλληλο του κτήματος. Αγγελική θα σωριαστεί στη θέα του κόκαλου και θα αρνηθεί να πάει στον γάμο του Δημήτρη. Μιχάλης όμως θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη καθώς το μόνο που δεν θέλουν είναι να αρχίσει ο Στέφανος να την ψάχνει. «Πήγαινε στον γάμο. Ξέρω πως θα ήθελες να είσαι εδώ αλλά είναι το καλύτερο. Ήδη οι Αργυροί παρακολουθούν τις κινήσεις σου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις