Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 λέξεις σήμερα 24/5: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις σήμερα 24/5: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

8 λέξεις σήμερα 24/5: Η Ολυμπία αντιδρά άσχημα στα νέα της εγκυμοσύνης

8 λέξεις σήμερα 24/5: Στο σημερινό επεισόδιο, ο Μιλτιάδης, απαυδισμένος με την άρνηση της Κατερίνας να δεχτεί τον Άλκη στη ζωή του, αποφασίζει να χωρίσουν. Ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι. Τα σχέδιά του όμως ανατρέπονται με την ξαφνική επίσκεψη της Ιφιγένειας και της υπόλοιπης παρέας, που έρχονται στην Αθήνα για την έκθεση του Οδυσσέα. Η Ολυμπία αντιδρά άσχημα στα νέα της εγκυμοσύνης της Εύας. Για ακόμα μια φορά το κλίμα φορτίζεται αρνητικά.

Η Ελισάβετ ξεκαθαρίζει στον Έκτορα πως δεν μπορεί να δει σοβαρά το μεταξύ τους. Έτσι, αποφασίζουν να το συνεχίσουν χαλαρά. Η Μάγδα ξεκαθαρίζει στον Αιμίλιο την απόφασή της. Η Ναυσικά μαθαίνει ότι ο Άκης τα έσπασε με τον Δημήτρη και προβληματίζεται. Ο Παύλος συνεχίζει να πολιορκεί την Ηλιάνα, ενώ εκείνη ετοιμάζεται να σαμποτάρει την έκθεση του Οδυσσέα.

8 λέξεις σήμερα 24/5 – Trailer

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

H Μάγδα υποφέρει και δεν αφήνει τον Αιμίλιο να της συμπαρασταθεί. Όπως ήταν επόμενο, τα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του Άκη πέφτουν κατακόρυφα. Η Ηλιάνα αναλαμβάνει να του μιλήσει για να τον πείσει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Όταν του προτείνει όμως να ξαναφέρουν τον Αιμίλιο πίσω στη θέση του διευθυντή, ο Άκης απορρίπτει την ιδέα της με πολύ έντονο τρόπο, δείχνοντάς της ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

Ο Σίμος εισχωρεί όλο και πιο βαθιά στο κύκλωμα της τοκογλυφίας και η Σμαράγδα ανησυχεί πολύ για τη σωματική του ακεραιότητα. Ο εκδότης της Έλλης επισκέπτεται τον Φρίξο και την Έλλη στο σπίτι τους και ανακοινώνει στον Φρίξο ότι θέλει να υπογράψει συμβόλαιο. Η Ηλιάνα αποκαλύπτει με περίσσιο θράσος στον Δημήτρη ότι αυτή τον πρόδωσε. ‘Έτσι, ανοίγει νέο πόλεμο μαζί του. Ο Νικηφόρος με την Εύα λένε στην Ολυμπία για την εγκυμοσύνη, χωρίς όμως να ξέρουν ποια θα είναι η αντίδρασή της. Η Κατερίνα συνεχίζει να μη δέχεται τον Άλκη στην οικογένεια και ο Μιλτιάδης, σε μια μεγάλη έκρηξη, της ζητάει να χωρίσουν.

8 Λέξεις
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις