Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 24/5 διαρροή: Ποιοι κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler 24/5 διαρροή: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Survivor spoiler 24/5 διαρροή: Ακόμη μια... μάχη στον Άγιο Δομίνικο με φόντο το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler 24/5 διαρροή: Ο κακός χαμός θα γίνει και σήμερα στο Survivor με τους νέους Κόκκινους και Μπλε να διαγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας. Αυτή την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός δεν θα έχουμε αποχώρηση, συνεπώς δεν θα έχουμε και ασυλία απόψε Δευτέρα, με τους οκτώ παίκτες να συνεχίζουν άθικτοι την πορεία τους στον Άγιο Δομίνικο. Τα αγωνίσματα, ωστόσο συνεχίζονται κανονικά, με τους… νέους Κόκκινους να έχουν ως ηγέτη τον Σάκη Κατσούλη, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Survivor spoiler 24/5 διαρροή: Τι θα δούμε σήμερα;

Το έπαθλο επικοινωνίας είναι πάντα πολύ ξεχωριστό. Οι παίκτες δίνουν κάτι παραπάνω από το 100% για ένα μήνυμα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Έτσι, θα γίνει και σήμερα. Όπως βλέπουμε στο trailer αναμένεται να πέσουν κορμιά.

Survivor spoiler 24/5: Αυτοί κερδίζουν!

Οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο «βάφουν» τη νίκη σε… μπλε απόχρωση!

Survivor spoiler 24/5 διαρροή: Trailer 

Survivor: Η Έλενα Κρεμλίδου τρεις μήνες μετά το παιχνίδι είναι πραγματικά αγνώριστη

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η Έλενα Κρεμλίδου έχει συμμετάσχει σε πολλά video clips, σε video του Netwix, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας cheerleader. Στον λογαριασμό της στο Instagram μετρά περίπου 370.000 followers, δείγμα της δημοφιλίας της. Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η πρώην παίκτρια των Μαχητών του Survivor 4 είχε αποκαλύψει τι σημαίνει το ψευδώνυμό της «Mariposa». «Νομίζω πως ο λόγος που με ακολουθούν στο Instagram είναι γιατί είμαι ο εαυτός μου. Μπορείς να δεις τόσες πολλές πλευρές μου. Θέλω να τονίσω πως είμαστε πολύπλευροι όλοι μας. Δεν είμαστε μόνο σέξι, ή μόνο χαρούμενοι κλπ. Οι περισσότεροι έχουμε πολλές πλευρές.

Εγώ είμαι λίγο από όλα. Ανάλογα με τις μέρες μου. Το Instagram μου είναι elena_mariposa. Το mariposa το έχω από γυμνάσιο, σημαίνει πεταλούδα στα ισπανικά. Είναι σαν nickname. Ήταν από την Barbie τότε», είχε πει.

Την Κυριακή έκανε μία ανάρτηση στο Instagram που απέσπασε πάνω από 20.000 likes.

Για εμάς που την παρακολουθήσαμε αρκετά στο Survivor, η διαφορά είναι εμφανής στην εξωτερική της εμφάνιση. Τρεις μήνες μετά από την αποχώρησή της, δείχνει ξανά πιο… αεράτη και σίγουρα λιγότερο ταλαιπωρημένη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις