Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Αβέβαιη η παραμονή Γκαρσία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Αβέβαιη η παραμονή Γκαρσία

ΠΑΟΚ: Ανοιχτό παραμένει το αν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο του Δικέφαλου του Βορρά ο Πάμπλο Γκαρσία τεχνικός και τη νέα σεζόν.

Μπορεί η φετινή θητεία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ να προκρίνεται ως επιτυχημένη, από τη στιγμή που ο Δικέφαλος του Βορρά ήρθε δεύτερος στο πρωτάθλημα και κυρίως κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο η παραμονή του κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι. Έτσι παρόλο που ο Ουρουγουανός τεχνικός «γράφτηκε» στην ιστορία του ΠΑΟΚ, στην Μικράς Ασίας δε έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Γκαρσία

 

Μάλιστα εδώ και δέκα μέρες περίπου κυκλοφορεί η φήμη ότι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν έρθει σε επαφή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, προκειμένου να συζητήσουν πιθανή επιστροφή του. Ο Ρουμάνος άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες μίλησε δημόσια πολλές φορές για τον ΠΑΟΚ, αν και δημοσιεύματα ανέφεραν ότι περιμένει πρόταση από τη Serie A. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει διαψευσθεί και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Έτσι μένει να φανεί, ποια θα είναι τελικά η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την τεχνική ηγεσία, τη στιγμή φυσικά που δεν έχει ανακοινωθεί και ποιος θα είναι ο νέος Αθλητικός Διευθυντής του δικεφάλου, μια θέση που παραμένει κενή, μετά την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις