Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιταλός Eurovision κοκαΐνη: Ο Damiano ρωτήθηκε ευθέως για το αμφιλεγόμενο πλάνο
LIFESTYLE

Ιταλός Eurovision κοκαΐνη: Ο Damiano ρωτήθηκε ευθέως για το αμφιλεγόμενο πλάνο

Ιταλός Eurovision κοκαΐνη: Η απάντησή του

Η Ιταλία με τους Maneskin ήταν η χώρα που κατέκτησε την πρώτη θέση στην Eurovision 2021, με ένα ανατρεπτικό ροκ τραγούδι. Ωστόσο, δημιουργήθηκε ένας μικρός χαμός, μετά από φήμες πως έκαναν χρήση κοκαΐνης κατά την διάρκεια του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα, μετά την νίκη τους, στην συνέντευξη Τύπου ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον τραγουδιστή του συγκροτήματος πως όταν καθόταν στον καναπέ φαινόταν σαν να έκανε χρήση κοκαΐνης.

Η απάντηση του συγκροτήματος

«Λοιπόν συγχαρητήρια Ιταλία, πρέπει να ρωτήσω αυτό. Επειδή υπήρχε μια εικασία, κατά την διάρκεια της μετάδοσης, όταν στο βάθος φαινόταν να σκύβετε πάνω από το τραπέζι και να «σνιφάρετε» κάτι. Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Τότε ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν παίρνω ναρκωτικά παιδιά. Σας παρακαλώ μην το λέτε αυτό, μην το λέτε». Μάλιστα, το συγκρότημα ανήρτησε και ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο αναφέρεται αυτό το θέμα τονίζοντας: «Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».

Damiano David: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του 22χρονου Ιταλού νικητή της Eurovision 2021

Οι Maneskin (που σημαίνει “σεληνόφως” στη δανική γλώσσα) με το “Zitti E Buoni” ρόκαραν στη σκηνή του “Rotterdam Ahoy” και πήραν την πρωτιά, αφήνοντας πίσω τους άλλα φαβορί, όπως την Ελβετία, τη Γαλλία και τη Μάλτα. Το δυναμικό τους κομμάτι στην Ιταλική γλώσσα, το οποίο αναφέρει ότι δεν πρέπει να σχολιάζεις τις ζωές των άλλων, αλλά να κοιτάς τη δουλειά σου, εντυπωσίασε τους Eurovision fans και κέρδισε την πρωτιά. Ο frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David ξεσήκωσε με τη φωνή του, το ταλέντο του και την ενέργειά του όλους τους Ευρωπαίους! Ο 22χρονος Ιταλός θεωρείται sex symbol στη χώρα του και ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει! Ωστόσο αυτός έχει δώσει εδώ και τέσσερα χρόνια την καρδιά του στην εντυπωσιακή Giorgia Soleri.

Ο ίδιος ο Damiano David έκανε μάλιστα πρόσφατα γνωστό ότι είναι αρραβωνιασμένος με τη Soleri μέσω μιας ιστορίας Instagram που τον απεικονίζει να αγκαλιάζει την νεαρή καλλονή και να γράφει: «Μετά από σχεδόν 4 χρόνια μπορούμε να πούμε, σωστά;».

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2017, το έτος που οι Maneskin συμμετείχαν στο ιταλικό X- Factor και πήραν τη δεύτερη θέση. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει καλά κρυμμένη τη σχέση του παρά τα χρόνια που είναι μαζί.

Αλλά ποιο είναι το κορίτσι που μπόρεσε να κλέψει την καρδιά ενός από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ιταλικής μουσικής σκηνής και πλέον του νικητή της Eurovision;

Η Giorgia Soleri είναι 25 ετών, κατάγεται από το Μιλάνο, αλλά μετακόμισε στη Ρώμη το 2020. Εργάζεται ως μοντέλο, αλλά και influencer. Στο Instagram έχει περισσότερους από 150 χιλιάδες ακόλουθους. Το προφίλ της, μετά την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, όπως αναμενόταν, είχε ένα μεγάλο κύμα μερικών χιλιάδων οπαδών.

Η Giorgia Soleri έχει στενό δεσμό με τη μητέρα της, με την οποία εμφανίζεται συχνά στα κοινωνικά δίκτυα και είναι επίσης πολύ ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα των δικαιωμάτων των γυναικών. Στο σώμα της έχει πολλά τατουάζ, το καθένα με ένα ιδιαίτερο και βαθύ νόημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις