Σύζυγος Χαρδαλιά επιθέσεις: Εικόνες από τις επιχειρήσεις στον Βύρωνα

ΕΛΛΑΔΑ

Σύζυγος Χαρδαλιά επιθέσεις: Εικόνες από τις επιχειρήσεις στον Βύρωνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σύζυγος Χαρδαλιά επιθέσεις: Από τις εκρήξεις προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης

23.05.2021 | 10:49

Εμπρηστικές επιθέσεις σε επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά στο Βύρωνα πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η πρώτη έκρηξη έξω από γυμναστήριο, στην οδό Φορμίωνος 245 και η δεύτερη έξω από κατάστημα με ρούχα, ακριβώς απέναντι, στην οδό Φορμίωνος 238.

Από τις εκρήξεις σημειώθηκαν ζημιές στις τζαμαρίες και στην είσοδο των επιχειρήσεων ενώ επενέβη η Πυροσβεστική.

Σημειώνεται, ότι προσήχθησαν πέντε άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Αριστοτελίας Πελώνη

Με απερίφραστο τρόπο καταδίκασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη τις εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά. Η κα Πελώνη επεσήμανε ότι τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία και υπογράμμισε ότι η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να συλληφθούν οι δράστες.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, τα ξημερώματα, με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία.

Γαϊτάνης: Η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία

Σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης επεσήμανε ότι η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία. «Η επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στις επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα ενέργεια. Η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία!».

Exit mobile version