Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σιωπηλός Δρόμος επεισόδιο 7: Τι θα δουμε την Κυριακή 23/5
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σιωπηλός Δρόμος επεισόδιο 7: Τι θα δουμε την Κυριακή 23/5

Σιωπηλός Δρόμος επεισόδιο 7: Όλα όσα θα δουμε την Κυριακή 23/5

Έρχεται το συγκλονιστικό 7ο επεισόδιο της αστυνομικής δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος». Το “παιχνίδι” των απαγωγέων συνεχίζεται ενώ το παρελθόν χτυπά ξανά την πόρτα των πρωταγωνιστών στο αυριανό επεισόδιο της Κυριακής 23 Μαΐου στις 21:00. Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Νάσος δέχθηκε πίεση από ανώτερούς του, να αποκόψει την Θάλεια από τις συνομιλίες για να φτάσει άμεσα σε μια συμφωνία με τους απαγωγείς.

Στην διάρκεια μιας ολονυχτίας εκδήλωσης οι γονείς προσπάθησαν, να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη και να ασκήσουν έτσι μεγαλύτερη πίεση στους δράστες και την αστυνομία. Ο Νάσος και η Θάλεια βρέθηκαν στο περιθώριο και αντιλήφθηκαν, πως ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο. Η διπλή ζωή της Αθηνάς αποκαλύφθηκε και την ίδια στιγμή ο «ενορχηστρωτής» έκανε το “κομμάτι” του. Ο Νάσος με την ομάδα του εντόπισαν τον έναν από τους δράστες.

Επεισόδιο 7 -«Οικογενειακή υπόθεση»:

Αφού αποκαλυφθεί η απιστία της Αθηνάς η οικογένειά της μένει έκπληκτη και πρόκειται να την θέσει προ των ευθυνών της. Παράλληλα, η αστυνομία αποφασίζει να μην προχωρήσει σε συλλήψεις και να παρακολουθήσει τον δράστη με την ελπίδα να τους οδηγήσει στο κρησφύγετο που είναι κλεισμένα τα παιδιά. Η Θάλεια ακολουθεί τα στοιχεία που της άφησε ο «ενορχηστρωτής», τα οποία την οδηγούν σε μια παλιά υπόθεση που την πηγαίνει 25 χρόνια πίσω. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο της οικογένειάς του και να αποτρέψει τον Βασίλη από το να προβεί σε αποκαλύψεις. Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας της μητέρας του Μιχάλη θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις