Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κολύμπι δίπλα σε μέδουσες: Εντυπωσιακό βίντεο
PLUS

Κολύμπι δίπλα σε μέδουσες: Εντυπωσιακό βίντεο

Κολύμπι δίπλα σε μέδουσες: Ως «χαλαρωτική» εμπειρία το περιγράφει η «Julia.waterchild»

Συχνά, τα θαλάσσια αυτά πλάσματα προκαλούν φόβο στους κολυμβητές, ενώ αν κάποιος τα συναντήσει την ώρα που κολυμπάει πιθανότατα να πανικοβληθεί, ή έστω να θελήσει να απομακρυνθεί από δίπλα τους.

Ωστόσο, μια γυναίκα με όνομα χρήστη «julia.waterchild» στο Instagram, αποφάσισε να βουτήξει σε μια λίμνη με… χιλιάδες ακίνδυνες μέδουσες, ενώ κοινοποίησε το σχετικό βίντεο στο προφίλ της θέλοντας να μοιραστεί την εμπειρία της.

«Το να περιτριγυρίζεσαι από εκατομμύρια αδρανείς μέδουσες είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Είναι εντελώς ήσυχα στη λίμνη. Οι μέδουσες κινούνται αβίαστα και μερικές φορές προσκρούουν πάνω σας απαλά. Μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό να βρίσκεστε σε ένα μέρος όπου υπάρχουν άπειρα από αυτά τα πλάσματα, αλλά εγώ θα έλεγα ότι είναι το αντίθετο. Είναι γαλήνιο και χαλαρωτικό.

Εσείς θα κολυμπούσατε σε μια λίμνη γεμάτη μέδουσες;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της. Πάντως, τόσο και στις υπόλοιπες δημοσιεύσεις της, φαίνεται μια ιδιαίτερη αγάπη για τη θάλασσα και τα θαλάσσια όντα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις