Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Τι την ενοχλεί στον αγαπημένο της

LIFESTYLE

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Τι την ενοχλεί στον αγαπημένο της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Η αγαπημένη ηθοποιός στο «After Dark»

22.05.2021 | 16:36

Η Σμαράγδα Καρύδη πέρασε από… ανάκριση στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark» και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Θοδωρή Αθερίδη λέγοντας: «Ο Θοδωρής έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Το καλό με τον Θοδωρή είναι ότι ταιριάζουμε. Όταν ωριμάσεις σε έλκει αυτό που σου ταιριάζει. Ακούω τη γνώμη του και αυτός τη δικιά μου. Για τη σκηνοθεσία μου, μου είπε τα καλύτερα. Είχα τη στήριξή του σε αυτό. Ο γάμος δε μου λέει κάτι. Δεν θεώρησα ότι είναι απαραίτητο. Δε χρειάστηκε. Δεν με πίεσαν οι γονείς μου».

Οταν βρέθηκε μάλιστα στο «εξομολογητήριο» του Θέμη Γεωργαντά η γνωστή ηθοποιός: «Κάνω το σταυρό μου σε δυο περιπτώσεις, πριν βγω στη σκηνή και όταν πετάω με αεροπλάνο» ενώ δεν δίστασε να πει: «Ναι έχω κοιτάξει τηλέφωνο του άλλου σε μια σχέση και βρήκα κάτι».

Δεν έχω καβαλήσει το καλάμι

«Απλά ένιωθα χαρά. Δεν μου ήρθε κάτι απότομα» ενώ υπογράμμισε: «Με τον Θοδωρή τσακώνομαι συνήθως όταν λέει κάτι που δεν πρέπει να πει και τον σκουντάω κάτω από το τραπέζι και αυτόν τον εκνευρίζει αφάνταστα. Είναι πολύ αθώος και μπορεί να πει τις ιδέες του παντού».

Exit mobile version